Αρχικη APPS / GAMES Οι καλύτερες σειρές και ταινίες και ολόκληρη η φιλμογραφία του Έλληνα σκηνοθέτη, που αναδείχτηκαν νικητές στις Χρυσές Σφαίρες, αποκλειστικά στο Vodafone TV

Οι καλύτερες σειρές και ταινίες και ολόκληρη η φιλμογραφία του Έλληνα σκηνοθέτη, που αναδείχτηκαν νικητές στις Χρυσές Σφαίρες, αποκλειστικά στο Vodafone TV

απο Kostas Gliatiotis

Η λαμπερή τελετή των φετινών βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας νικήτριες μεταξύ άλλων 2 τηλεοπτικές επιτυχίες που μπορεί κανείς να απολαύσει στο Vodafone TV, το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα και την μοναδική υπηρεσία στην χώρα που ενσωματώνει το Disney+ στα πακέτα της. Παράλληλα, κατά την διάρκεια της απονομής η ταινία “Barbie” της Γκρέτα Γκέργουιγκ, που σύντομα έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV, απέσπασε 2 βραβεία.

 

Το ΗΒΟ βρέθηκε ξανά στην κορυφή και εκπροσωπήθηκε επάξια από τον τυφώνα του «Succession» που με την τέταρτη και τελευταία του σαιζόν του κέρδισε τα 4 βασικά βραβεία της βραδιάς, εκείνο για την Καλύτερη Δραματική Σειρά αλλά κυρίως τρία ερμηνευτικά βραβεία Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά για την Sarah Snook, Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά για τον Kieran Cuclkin και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Mattheew MacFadyen.

Ο τέταρτος κύκλος που ολοκληρώνει την σειρά φαινόμενο έρχεται σύντομα αποκλειστικά στο Vodafone TV, ενώ οι προηγούμενοι, καθηλωτικοί κύκλοι είναι ήδη διαθέσιμοι στην πλατφόρμα.

 

Το Disney+, που επίσης φιλοξενείται στο Vodafone TV, ξεχώρισε με το υπέροχο «The Bear», το οποίο με τον δεύτερο του κύκλο εντυπωσίασε και απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, αλλά και με τα βραβεία Καλύτερης Ηθοποιού – Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την Ayo Edebiri και Καλύτερου Ηθοποιού Α’ Ανδρικού Ρόλου – Κωμωδία, Μιούζικαλ ή Δράμα για τον Jeremy Ally White.

 

Στη νεοφερμένη κατηγορία Καλύτερη Απόδοση στο Παγκόσμιο Box Office, νικήτρια στέφθηκε η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ, που κέρδισε και το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού για την Billie Eilish και το «What Was I Made For». Η ταινία σύντομα θα βρίσκεται αποκλειστικά στο Vodafone TV!

 

Τέλος, το «Poor Things» του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου κατέκτησε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Κωμωδία ή Μιούζικαλ και η Emma Stone το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Vodafone TV βρίσκεται διαθέσιμη ολόκληρη η φιλμογραφία του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη. Από την «Κινέττα», τον υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Κυνόδοντα» και τις βραβευμένες στη Βενετία «Άλπεις», τον υποψήφιο για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου «Αστακό», τον βραβευμένο στις Κάννες «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού, μέχρι το μικρού μήκους Nimic με τον Ματ Ντίλον, και την υποψήφια για 10 Όσκαρ «Ευνοούμενη» στο Disney+, όλος ο Γιώργος Λάνθιμος είναι αποκλειστικά στο Vodafone TV.

 

To Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ» και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Disney+ στην Ελλάδα, δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές του να απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες των Warner Bros Studios σε Α’ Προβολή, καθώς και αποκλειστικά τον κατάλογο μίας από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης, της Viaplay, βραβευμένα ελληνικά ντοκιμαντέρ, αλλά και το πλούσιο ελληνικό περιεχόμενο του Ertflix, ενώ πρόσφατα έγινε ο αποκλειστικός streaming partner της τηλεοπτικής σειράς του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα, Βασίλη Κεκάτου για το Mega TV, “Milky Way.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights