Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo X100 Pro video Review: Μακάρι να έρθει επίσημα στη χώρα μας

Vivo X100 Pro video Review: Μακάρι να έρθει επίσημα στη χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

To Vivo X100 Pro είναι ένα εντυπωσιακό φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone. Αντικαθιστά το ιδιαίτερα δημοφιλές και στη χώρα μας X90 Pro της εταιρείας, δυστυχώς όμως δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα έρθει επίσημα και αυτό στην Ελλάδα. Ο Λεωνίδας από το Group των Smartholics στο Facebook μου παραχώρησε το X100 Pro για μερικές ημέρες, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του Review.

Προφανώς για μια ακόμα φορά η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις κάμερες που έχει το Vivo X100 Pro και όχι άδικα. Η βασική από αυτές συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ιδιαίτερα ικανό ΙΜΧ989 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας της Sony, έχει βελτιώσει σημαντικά όμως τις άλλες δύο στο πίσω μέρος του.

Αυτή με τον περισκοπικό φακό έχει 4.3Χ οπτικό zoom και αποτελεί μια ουσιαστική βελτίωση σε σύγκριση με το X90 pro, ενώ έχει πλέον και υψηλότερη ανάλυση όπως αντίστοιχα και η τρίτη Ultrawide κάμερα. Έχουν και οι δύο ανάλυση 50mp, που παρόλα αυτά αποτελεί έναν διαφορετικό αισθητήρα από αυτόν της βασικής κάμερας όπως είναι μάλλον αναμενόμενο.

Στο εσωτερικό του έχει προφανώς το Custom V3 ολοκληρωμένο που αναπτύσσει η Vivo για την επεξεργασία των δεδομένων από τις κάμερες σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Πλέον η Vivo είναι και η μοναδική εταιρεία του ομίλου της BBK που συνεχίζει να αναπτύσσει και να χρησιμοποιεί μια λύση αυτού του είδους, αφού η ΟΡΡΟ φαίνεται ότι έχει σταματήσει την δική της αντίστοιχη πρόταση.

Το Vivo X100 Pro έχει στο εσωτερικό του τον Dimensity 9300 επεξεργαστή της Mediatek, με σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο αλλά και πρακτικά κάθε Smartphone τουλάχιστον της αμέσως προηγούμενης γενιάς. Η συγκεκριμένη έκδοση του Vivo X100 Pro έχει το Origin OS 4 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, που βασίζεται στο Android 14 και είναι σχεδιασμένο για την Κινεζική αγορά.

Η οθόνη του είναι επίσης ένα ακόμα καλύτερο AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται σωστά ανάμεσα σε 1 και 120Hz, έχει υψηλότερη ανάλυση πλέον στα 2600×1280 Pixels αλλά και φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει θεωρητικά έως και τα 2.600nits. Συνεχίζει δυστυχώς να έχει έναν αισθητήρα οπτικής τεχνολογίας για την αναγώριση του αποτυπώματος, που παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα γρήγορος και αξιόπιστος για το είδος του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights