Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S24 Plus: Η λογική επιλογή

Samsung Galaxy S24 Plus: Η λογική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S24+ είναι το “μεσαίο” σε μέγεθος και δυνατότητες μοντέλο της νέας σειράς από τη Samsung. Έρχεται όμως με ενδιαφέρουσες αλλαγές σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο, μεταξύ των οποίων και έναν νέο επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

 

Η σημαντικότερη ίσως από αυτές, είναι ότι μετά από χρόνια, και το τότε Galaxy S20 Plus, η οθόνη στο Galaxy S24+ έχει και πάλι υψηλότερη ανάλυση που την φέρνει στα ίδια επίπεδα με αυτή του κορυφαίου ultra μοντέλου.

Είναι και ένα σημαντικά πιο φωτεινό LTPO AMOLED Panel, με φωτεινότητα έως 2.600nits, και φυσικά με σωστή προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Ο Exynos 2400 επεξεργαστής της Samsung στο εσωτερικό του, αποτελεί μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τον 2200 στο εσωτερικό των παλαιότερων πλέον Galaxy S22 μοντέλων της σειράς.

Οι επιδόσεις του μάλιστα δεν διαφέρουν με κάποιο τρόπο που μπορεί να καταλάβει κανείς σε καθημερινή χρήση, από αυτές του Snapdragon 8 Gen 3 στο κορυφαίο ultra μοντέλο της σειράς και πάλι.

Μάλιστα, το Galaxy S24+ σε όλες τις εκδόσεις του έρχεται με 12GB RAM, που είναι μια ακόμα σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Τρέχει το OneUI 6.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, και το νεότερο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google. Έχει κανονικά όλες τις δυνατότητες του Galaxy AI για την επεξεργασία φωτογραφιών και όχι μόνο.

Δυστυχώς παρόλα αυτά, οι κάμερες στο πίσω μέρος του παραμένουν ακριβώς οι ίδιες τεχνικά για τρίτη χρονιά. Ο GN3 αισθητήρας των 50mp ακόμα και με OIS και ένα αποδεκτό φυσικό μέγεθος, δεν ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία τιμής, ενώ συνεχίζει να ενοχλεί και η Ultrawide κάμερα των 12mp χωρίς auto focus.

Η τρίτη κάμερα με το 3Χ οπτικό zoom, είναι απλά ικανοποιητική για τρίτη και πάλι χρονιά.

Τέλος, το Galaxy S24+ έχει μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 4.900mAh που και εδώ δεν διαφέρει με κάποιο τρόπο που να είναι ορατός σε καθημερινή χρήση από το Galaxy S24 Ultra.

Δυστυχώς παρόλα αυτά, συνεχίζει να φορτίζει ενοχλητικά αργά με θεωρητικά έως 45W από έναν φορτιστή που ακόμα περισσότερο δυστυχώς συνεχίζει επίσης να μην περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights