Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OPPO Find X7 Ultra: Το φωτογραφικό θαύμα (video)

OPPO Find X7 Ultra: Το φωτογραφικό θαύμα (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Oppo Find X7 Ultra είναι το νεότερο κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone της εταιρείας, και αυτό είναι ένα video γνωριμίας μαζί του. Η OPPO έχει κάνει ουσιαστικές βελτιώσεις και αλλαγές σε όλους τους τομείς, εκτός από τις έτσι και αλλιώς εντυπωσιακές τεχνικά κάμερες του.

Όμως σε αυτές συγκεκριμένα, το Find X7 Ultra ξεχωρίζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον νέο LYT-900 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας της Sony, με διαφορετική τεχνική κατασκευής που του επιτρέπει να έχει ακόμα καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το Find X7 Ultra, είναι και το πρώτο Smartphone με δύο κάμερες που έχουν περισκοπικό φακό, και δύο διαφορετικά επίπεδα οπτικού zoom. H πρώτη από αυτές έχει 2.8Χ οπτικό zoom, αλλά χρησιμοποιεί τον ΙΜΧ890 αισθητήρα της Sony και πάλι, ενώ και αυτή με το 6X οπτικό zoom έχει ανάλυση 50mp με έναν διαφορετικό έστω και μικρότερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα.

Τέλος, και η Ultrawide κάμερα του Find X7 Ultra είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, με ανάλυση και εδώ 50mp και φυσικά auto focus.

Η οθόνη του είναι εντυπωσιακή με τον δικό της τρόπο, και αυτό δεν αφορά μόνο τον φωτισμό που θεωρητικά μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό της επιφάνειας της να φτάσει έως και τα 4.500nits.

Είναι ένα κυρτό AMOLED Panel με υψηλή αναλυση, και την δυνατότητα να προσαρμόζει πάντα σωστά τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz.

Φυσικά, το Find X7 Ultra έχει στο εσωτερικό του τον νεότερο και σημαντικά ισχυρότερο Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm, και όλες οι εκδόσεις του έρχονται με 16GB RAM. Τρέχει το Color OS γραφικό περιβάλλον της ΟΡΡΟ και κάτω από αυτό βρίσκεται αναμενόμενα το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Tέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φυσικά φορτίζει όσο γρήγορα… πρέπει με έως και 100W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights