Αρχικη APPS / GAMES Τo Vodafone TV καλωσορίζει το πιο PANIK κανάλι μουσικής και ψυχαγωγίας

Τo Vodafone TV καλωσορίζει το πιο PANIK κανάλι μουσικής και ψυχαγωγίας

απο Kostas Gliatiotis

To Vodafone TV, η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους, καλωσορίζει το νέο τηλεοπτικό κανάλι της Panik Entertainment Group. Το νέο κανάλι Panik TV συνδυάζει music videos απ’ όλα τα είδη μουσικής καθώς και ψυχαγωγικές και lifestyle εκπομπές που προβάλλονται καθημερινά όλο το 24ωρο.

 

Το κανάλι είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές Vodafone TV και προβάλλει, μεταξύ άλλων, τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνθέτουν ένα συναρπαστικό νεανικό περιεχόμενο. Ξεκινώντας από το «Self-Love», κάθε μεσημέρι η δημοφιλής Influencer Aλεξία Κεφαλά ή αλλιώς Up in the Hype, παίρνει feedback από το κοινό της σε YouTube και Instagram και χρησιμοποιώντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις ψυχολογίας που κατέχει δίνει συμβουλές ευζωίας. Ενώ στο «Astromag» η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις προβλέψεις των ζωδίων με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Το «Panik Backstage» ρίχνει φως σε όλες τις σημαντικές στιγμές του Panik Entertainment Group με την Ιωάννα Κουλούρη, τον Ακύλλα Μουρίκη και τον Μάνο Καραμανώλη να καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις καλλιτεχνών. Η Ιωάννα παρουσιάζει ακόμη τα «Panik News», μια εκπομπή αφιερωμένη σε καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις που αφορούν gossip, rumors, tv & viral news, ενημερώνοντας το κοινό για ό,τι συμβαίνει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

 

Το Panik TV θα βρίσκεται στην πλατφόρμα του Vodafone TV

από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στη θέση 621. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα επανεκκίνησης τηλεοπτικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (restart), θέασης τηλεοπτικού προγράμματος για 7 ημέρες από την ημερομηνία προβολής του (catch-up 7 ημερών) καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής επιλεγμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων για θέασή τους εντός 90 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής τους (nPVR).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights