Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ REALME C67: BUDGET “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ”

REALME C67: BUDGET “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ”

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme C67 είναι το νεότερο μοντέλο της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής, και αυτό είναι παραδοσιακά πλέον μια πρώτη γνωριμία με αυτό στο unboxing video του.

Η εταιρεία σωστά θεωρεί ότι η κάμερα των 108mp είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Realme C67 για την κατηγορία τιμής του. Σωστά επίσης έχει επιλέξει να μην έχει… περισσότερες κάμερες από ότι χρειάζεται στο πίσω μέρος του, έστω και αν η macro κάμερα των 2mp δεν είναι απαραίτητα η ιδανική επιλογή για τη δεύτερη από αυτές.

Η οθόνη του Realme C67 είναι ένα LCD panel με διαγώνιο 6.72 ίντσες και ανάλυση 2400×1080 pixels, όπως “πρέπει” πλέον ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που αν μη τι άλλο αλλάζει προς το καλύτερο την συνολική εμπειρία χρήσης. Τέλος, παρότι δεν είναι τοποθετημένος στην οθόνη, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στο power button είναι κάτι που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία.

Στο εσωτερικό του Realme C67 βρίσκεται ο παλαιότερος πλέον Snapdragon 685 επεξεργαστής της Qualcomm και συνδυάζεται με 6 ή 8 GB RAM αλλά και 128 ή 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι το smartphone έρχεται με Android 14 κάτι που επίσης είναι ιδιαίτερα σπάνιο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh που είναι πλέον το συνηθισμένο, φορτίζει όμως και ικανοποιητικά γρήγορα με 33W. Ακόμα πιο… ικανοποιητικό είναι ότι το Realme C67 περιλαμβάνει κανονικά τον φορτιστή στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένο από άλλες εταιρείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights