Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus 12 vs Galaxy S24 Ultra: Τι πληρώνεις και τι παίρνεις

Oneplus 12 vs Galaxy S24 Ultra: Τι πληρώνεις και τι παίρνεις

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S24 Ultra είναι το καλύτερο αλλά και ακριβότερο Smartphone της Samsung. Το Oneplus 12 είναι αντίστοιχα νέο, και συνολικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, με μια διαφορά στα χρήματα που κοστίζει. Τα δύο Smartphones έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους στην πράξη, και σίγουρα περισσότερες από αυτές που μπορεί να δει κανείς …. συγκρίνοντας τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες του Oneplus 12 είναι σαφώς βελτιωμένες σε σύγκριση με αυτές του προηγούμενου Oneplus 11, όμως αντίστοιχα αυτές του Galaxy S24 Ultra είναι επίσης καλύτερες συνολικά από τις κάμερες του Galaxy s23 Ultra. Η οθόνη των δύο Smartphones, έχει ομοιότητες αλλά και διαφορές που είναι εδώ ειδικά περισσότερο ορατές σε καθημερινή χρήση.

Η διαφορά στο μέγεθος είναι μια από αυτές, όπως και το ότι η οθόνη του Galaxy S24 Ultra δεν είναι πλέον κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της. Η οθόνη του Oneplus 12 έχει θεωρητικά έως 4.500nits μέγιστη φωτεινότητα, αυτή όμως που μπορεί να πετύχει ρεαλιστικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της φτάνει τα 1.600nits που δεν διαφέρει τελικά από τα 1.700nits αντίστοιχα για ολόκληρη την επιφάνεια και πάλι, στην οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

H Samsung ονομάζει “for galaxy” την έκδοση του Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του Galaxy S24 Ultra, η οποία όμως αποδεδειγμένα πλέον δεν έχει καμία διαφορά σε απόδοση από την … απλή έκδοση που χρησιμοποιεί το Oneplus 12.

Επίσημα στη χώρα μας, το Galaxy S24 Ultra έρχεται με 256GB διαθέσιμου χώρου και 12GB RAΜ στην μικρότερη έκδοση του, που παραμένει όμως ακριβότερη από αυτή του Oneplus 12 που μάλιστα έρχεται με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στα 512GB αλλά και 16 GB RAM.

Τέλος, η μπαταρία έχει διαφορά στην χωρητικότητα που όμως δεν είναι εύκολο να αποτυπωθεί σε πραγματική απόδοση. Αυτή του Oneplus 12 είναι μεγαλύτερη με χωρητικότητα 5.400mAh ενώ αυτή του Galaxy S24 Ultra είναι πιο συνηθισμένη με 5.000mAh. Αυτό που ξεχωρίζει όμως υπέρ του Oneplus 12 είναι ότι φορτίζει σημαντικά πιο γρήγορα με 100W και μάλιστα με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights