Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Watch S3: Το Smartwatch που αλλάζει εμφάνιση !

Xiaomi Watch S3: Το Smartwatch που αλλάζει εμφάνιση !

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Watch S3 είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας με το νέο, δικό της HyperOS λειτουργικό σύστημα, που έχει όμως και μια ενδιαφέρουσα νέα … ιδέα στον σχεδιασμό του. Η στεφάνη γύρω από την οθόνη του, μπορεί να αλλάξει προκειμένου η εμφάνιση του ρολογιού συνολικά να αλλάξει μαζί της, χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο μηχανισμό για την αλλαγή αυτή.

Μάλιστα, κάθε διαθέσιμη νέα στεφάνη από την εταιρεία, έρχεται με το δικο της αντίστοιχο watchface που αλλάζει αυτόματα με την τοποθέτηση της. Το HyperOS στο Watch S3 έχει αρκετές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις σε σύγκριση με τα παλαιότερα smartwatches της Xiaomi.

Εμφανίζει σωστά το εικονίδιο της ειδοποιήσης από την εφαρμογή που έχουμε ειδοποίηση, έχει ένα διαφορετικά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον, και είναι έντυπωσιακά γρήγορο στην λειτουργία του. Σύμφωνα με την Xiaomi, το Watch S3 έχει έως και 15 ημέρες λειτουργίας από την μπαταρία του, εκμεταλλευόμενο το νέο λειτουργικό σύστημα και πάλι.

Υποστηρίζει τον εντοπισμό της θέσης μέσω δύο διαφορετικών σετ συχνοτήτων στο GPS, αλλά και τέσσερα ακόμα διαφορετικά συστήματα εντοπισμού της θέσης του. Προφανώς μπορεί να καταγράψει κάθε διαφορετικό είδος άθλησης, και με κάποιον τρόπο η εταιρεία έχει πλέον συμπεριλάβει σε αυτά και το … σκι.

Αντίστοιχα προφανώς μπορεί να καταγράψει τους καρδιακούς παλμούς μας με έξυπνο τρόπο σε 24ωρη βάση χωρίς να θυσιάζει την μπαταρία του, την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο αλλά και την διάρκεια και ποιότητα του ύπνου μας.

Τέλος, όπως είναι αναμενόμενο, το Watch S3 λειτουργεί κανονικά σε οποιοδήποτε Android smartphone χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες του, αλλά και σε iPhone. Χρειάζεται απλά να εγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή του Mi Fitness και να ολοκληρώσει την διαδικασία της σύνδεσης προκειμένου να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights