Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το νέο Realme 12 Pro+ (video)

Αυτό είναι το νέο Realme 12 Pro+ (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme 12 Pro+ είναι το νεότερο και ικανότερο φωτογραφικά Smartphone της εταιρείας στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Για τα χρήματα που κοστίζει, φέρνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο αλλά και σε σύγκριση με κάθε άλλη συσκευή στην κατηγορία αυτή.

Η κάμερα με τον περισκοπικό φακό και το 3Χ οπτικό zoom είναι αυτή που ξεχωρίζει, και για το zoom που προσφέρει αλλά και για το τι κάμερα είναι στην πράξη. Με έναν αισθητήρα των 64mp και έναν φακό με μηχανική σταθεροποίηση, είναι πρακτικά η ίδια κάμερα με σημαντικά ακριβότερες συσκευές άλλων εταιρειών.

Η βασική του κάμερα επίσης ξεχωρίζει τουλάχιστον τεχνικά, με τον IMX890 αισθητήρα της Sony να είναι θεωρητικά ότι καλύτερο με ανάλυση στα 50mp και αυτό το φυσικό μέγεθος. Έχει και εδώ μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της (OIS) και η απόδοση της είναι σημαντικά καλύτερη σε σύγκριση με την υψηλότερης ανάλυσης κάμερα του αμέσως προηγούμενου μοντέλου.

Το Realme 12 Pro+ έχει και πάλι μια κυρτή AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης που αλλάζει ανάμεσα σε 60,90 και 120Hz αλλά και σωστή υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου. Τα επίπεδα φωτισμού είναι μάλλον ικανοποιητικά, στα έως 1.000nits σε αυτόματη προσαρμογή του φωτισμού, ενώ προφανώς και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη αυτή.

Στο εσωτερικό του Realme 12 Pro+ βρίσκετα ο Snapdragon 7S Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, με βελτιωμένες και εδώ επιδόσεις σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Η έκδοση που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας, τον συνδυάζει με 12GB διαθέσιμης μνήμης RAM αλλά και 512GB απόθηκευτικού χώρου, που είναι σημαντικά μεγαλύτερος από το συνηθισμένο.

Τρέχει το Realme UI 5.0 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και κάτω από αυτό την νεότερη έκδοση του Android 14 λειτουργικού συστήματος της Google. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του realme 12 pro+ έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει όσο γρήγορα “πρέπει” με 67W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights