Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A35 (video)

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy A35 (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Samsung Galaxy A35 είναι το δεύτερο νεότερο μοντέλο της σειράς από την εταιρεία. Είναι και αυτό με τη σειρά του βελτιωμένο σε συγκεκριμένους τομείς σε σύγκριση με το Galaxy A34 που αντικαθιστά. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy A35 έχουν μερικές συγκεκριμένες αλλαγής.

Η βασική από αυτές έχει πλέον ανάλυση 50mp αντί για 48 στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο, με έναν επίσης νέο αισθητήρα, τον GN8 που κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικά διαφορετική κάμερα από αυτή του ακριβότερου Galaxy A55, αφού ο αισθητήρας αυτός έχει σημαντικά μικρότερο φυσικό μέγεθος, διατηρεί όμως την οπτική σταθεροποίηση στον φακό του, ενώ τεχνικά με τον επεξεργαστή που έχει στο εσωτερικό του, το Galaxy A35 μπορεί πλεόν να γράψει αξιόπιστα και 4Κ βίντεο με 30fps.

Η δεύτερη Ultrawide κάμερα στο Galaxy A35 δυστυχώς έχει ανάλυση 8mp που για μια ακόμα φορά, είναι απλά οριακή για να καλύψει τις απαιτήσεις σε λεπτομέρεια που έχει το σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία. Η τρίτη κάμερα υπάρχει και πάλι για λόγους… συμμετρίας, και έχει έναν macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση. Παρόλα αυτά, έχει έναν αισθητήρα των 5mp που αν μη τι άλλο είναι καλύτερος από το συνηθισμένο σε κάμερες αυτού του είδους.

Ο επεξεργαστής αυτός είναι ο Exynos 1380 που χρησιμοποιούσε το αμέσως προηγούμενο Galaxy A54. Οι επιδόσεις του είναι κοντά στο άνω άκρο στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Galaxy A35, και έρχεται με το νεότερο διαθέσιμο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google, αλλά και το αντίστοιχα νεότερο OneUI 6.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung.

Η μπαταρία του Galaxy A35 είναι και πάλι με χωρητικότητα 5.000mAh που θεωρείται το δεδομένο σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο. Δυστυχώς όμως συνεχίζει να φορτίζει με μόλις 25W ενώ ακόμα περισσότερο δυστυχώς, ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.

Τέλος, το Galaxy A35 είναι κατασκευασμένο πλέον από γυαλί στο πίσω μέρος του, ενώ έρχεται μάλλον αναμενόμενα με πιστοποίηση ΙΡ67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights