Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Buds 5 Pro Unboxing video

Redmi Buds 5 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Τα νέα redmi buds 5 pro είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι περιμένει κανείς αρχικά για τα χρήματα που κοστίζουν.

Έχουν ANC το οποίο λειτουργεί “έξυπνα” και αυτόματα αν το θέλουμε, και προσαρμόζεται ανάλογα με την ένταση που έχει ο θόρυβος στον χώρο γύρω μας. Αντίστοιχα υπάρχει και ξεχωριστό awareness mode που επιτρέπει στην ανθρώπινη φωνή να “περάσει” στα ακουστικά ώστε να έχουμε καλύτερη επαφή με τον χώρο γύρω μας.

Υποστηρίζουν διαφορετικά codec για την μετάδοση ήχου, και μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το LDAC για HiRes Audio σε ασύρματη μορφή, αλλά και το Bluetooth LE πρότυπο για θεωρητικά και πρακτικά χαμηλότερο latency στην μεταφορά ήχου από το Smartphone μας.

Έχουν μάλιστα και τη δυνατότητα να συνδεθούν σε δύο διαφορετικές συσκευές και να λειτουργούν σε αυτή που θέλουμε κάθε φορά, ενώ κάθε ακουστικό έχει τρία διαφορετικά μικρόφωνα για την καταγραφή της φωνής μας σε κλήσεις, αλλά και την καλύτερη λειτουργία της ακύρωσης θορύβων σε όλες τις πιθανές συνθήκες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία έχει διάρκεια έως και 10 ώρες για κάθε ακουστικό και συνολικά έως 38 ώρες με την μπαταρία που έχει και η θήκη τους. Αν υπάρχει κάτι που δεν υποστηρίζουν είναι η ασύρματη φόρτιση της θήκης αυτής που και πάλι δεν θεωρείται απαραίτητα μειονέκτημα σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Φυσικά, όπως και όλα τα ακουστικά ανεξαρτήτως εταιρείας, λειτουργούν κανονικά και χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες τους σε όλα τα Android Smartphones αλλά και συσκευές της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights