Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Watch 2: Έξυπνο με λογικό κόστος

Xiaomi Watch 2: Έξυπνο με λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Watch 2 είναι το δεύτερο smartwatch της εταιρείας που χρησιμοποιεί το wear OS λειτουργικό σύστημα της Google. Έχει μικρότερο συνολικό μέγεθος από το Watch 2 Pro της εταιρείας, είναι όμως και σημαντικά πιο οικονομικό.

Παρόλα αυτά, διατηρεί τον ίδιο ικανό και αποδοτικό ενεργειακά, Snapdragon W5+ Gen 2 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, και έχει μια επίσης εντυπωσιακά λεπτομερή και φωτεινή AMOLED οθόνη. Η ανάλυση της οθόνης είναι 466×466 Pixels, που είναι το υψηλότερο που μπορεί να βρει κανείς σε αυτό το μέγεθος.

Είναι όμως και ένα φωτεινό Panel στα 600nits, κάτι που και δεν θεωρείται δεδομένο σε ένα ρολόι στα χρήματα αυτά, και προφανώς είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εξωτερικό χώρο.

Προφανώς έρχεται με όλες τις δυνατότητες καταγραφής της άσκησης μας, αλλά και παρακολούθησης της υγείας, με μέτρηση καρδιακών παλμών, περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο αλλά και την παρακολούθηση της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου μας.

Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότγτα 495mAh που είναι …. εντυπωσιακά μεγάλη για ένα ρολόι σε αυτό το μέγεθος, και σύμφωνα με την εταιρεία έχει διάρκεια έως και 65 ώρες που προφανώς εξαρτάται από τη χρήση σε μεγάλο βαθμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights