Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το Galaxy AI ήρθε στα Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 !

Το Galaxy AI ήρθε στα Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 !

απο Kostas Gliatiotis

Στην παρουσίαση της σειράς Galaxy S24 η Samsung είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι όλες οι δυνατότητες του Galaxy AI, της πλατφόρμας “τεχνητής νοημοσύνης”, θα έρθουν με αναβάθμιση λογισμικού και στην αμέσως προηγούμενη σειρά των Galaxy S23.

Πλέον η εταιρεία έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση αυτή, και τα Galaxy S23, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 Plus αλλά και τα Galaxy Z Fold 5 και Galazy Z Flip 5 απέκτησαν θεωρητικά και πρακτικά όλες τις δυνατότητες του Galaxy AI. Μάλιστα, εδώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η εταιρεία δεν πρόσθεσε μόνο αυτές που λειτουργούν online και μεταφέρουν σε server τα δεδομένα για την επεξεργασία τους όπως ο Magic Editor.

Ακόμα και δυνατότητες όπως η μετάφραση φωνής σε κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, και η μετάφραση κειμένου σε κάθε είδους μήνυμα που τρέχουν τοπικά σε κάθε συσκευή, είναι πλέον διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον έχει όμως ότι το Galaxy AI ήρθε στο… σύνολο του με αναβάθμιση λογισμικου και στο Galaxy S23 FE. Παρότι χρονολογικά ανήκει σε νεότερη “εποχή”, το hardware στο εσωτερικό του και συγκεκριμένα ο Exynos 2200 επεξεργαστής του, είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν της σειράς Galaxy S22.

Αυτό σημαίνει ότι τεχνικά σε μεγάλο βαθμό, το Galaxy AI μπορεί να προστεθεί και στα Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 και Galaxy S22 Plus, αλλά και στα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 που έχουν τον ακόμα πιο ισχυρό συνολικά Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό τους.

Προς το παρόν η Samsung δεν έχει πάρει επίσημη θέση για το αν και πότε θα διατεθεί το Galaxy Ai και για τα παλαιότερα αλλά μέχρι και σήμερα τεχνικά και πρακτικά κορυφαία της Smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights