Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 14 Ultra Photography Kit (video)

Xiaomi 14 Ultra Photography Kit (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Photography Kit για το xiaomi 14 Ultra είναι σχεδιασμένο να προσφέρει πρακτικά και σε … αίσθηση, περισσότερο την εμπειρία μιας φωτογραφικής μηχανής. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πως ακριβώς λειτουργεί, τι δυνατότητες έχει συγκεκριμένα και φυσικά το πως μπορεί να τις εκμεταλλευτεί κανείς στην πράξη.

Έχει διαφορετικά πλήκτρα χειρισμού, προκειμένου να μπορεί κανείς εύκολα να κάνει πρακτικά όσα και σε μια φωτογραφική μηχανή. Από το ξεχωριστό shutter button με δύο στάδια για εστίαση και λήψη φωτογραφίας, το roller που μπορούμε να επιλέξουμε αν θα αλλάζει την τιμή του ISO, την έκθεση στο φως αλλά και την τιμή του διάφραγματος για την βασική κάμερα, και στο ξεχωριστό zoom ring που μπορεί με τη σειρά του είτε να αλλάζει ανάμεσα στις τέσσερις κάμερες του Xiaomi 14 Ultra είτε αν θελουμε να κάνει zoom και ψηφιακά ακριβώς όσο εμείς θέλουμε.

Το Photography kit έχει και μια μπαταρία με χωρητικότητα 1.500mAh στο εσωτερικό του, προκειμένου όταν το χρησιμοποιούμε να φορτίζει το Xiaomi 14 Ultra και να μην… καταναλώνουμε την δική του μπαταρία. Υπάρχει παρόλα αυτά η επιλογή να περιορίσουμε την φόρτιση του Smartphone αν θέλουμε να σταματήσει όταν αυτή φτάσει στο 80% ενώ το kit έχει την δική του USB type-C θύρα. Αν συνδέσουμε σε αυτή έναν φορτιστή φορτίζει πρώτα η μπαταρία του Xiaomi 14 Ultra και στη συνέχεια αυτή του Grip.

Το grip αυτό εφαρμόζει στην θήκη που έρχεται στη συσκευασία του Photography kit, θήκη η οποία έχει το δικό της ενδιαφέρον. Το “δαχτυλίδι” γύρω από το πλαίσιο για τις κάμερες μπορεί να αλλάξει με ένα άλλο σχεδιασμένο να μπορεί να δεχθεί ND φίλτρα και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights