Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Πόσο κρατάει τελικά η μπαταρία σε ένα Smartphone

Πόσο κρατάει τελικά η μπαταρία σε ένα Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Η διάρκεια μιας μπαταρίας σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, είναι κάτι που δεν μπορεί ρεαλιστικά να υπολογίσει κανείς με ακρίβεια. Ακόμα και το ίδιο smartphone σε διαφορετική χρήση και διαφορετικές συνθήκες, θα έχει μια αντίστοιχα πολύ διαφορετική διάρκεια μέχρι η μπαταρία του να αδειάσει και να πρέπει να την φορτίσουμε και πάλι.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε όπως πάντα ενοχλητικά αναλυτικά, πως η κατανάλωση μπαταρίας στο smartphone μας διαφέρει ανάλογα με το τι ακριβώς κάνουμε.

Το να διαβάζει κανείς απλά μια σελίδα στον chrome ή τον safari έχει πολύ διαφορετική κατανάλωση ενέργειας από το να βλέπει απλά κάτι στο facebook ή πόσο μάλλον κάποιο reel στο instagram ή κάποιο short video στο youtube και το TikTok.

Άσχετα με το αν το smartphone μας είναι κατασκευασμένο από την Apple, Samsung, Xiaomi, HUAWEI, Realme, Honor και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, η μπαταρία θα έχει πάντα διάρκει ανάλογη με το πως ακριβώς το χρησιμοποιούμε.

Ένα Galaxy S24 Ultra, ένα iPhone 15 Pro Max, όσο καλή μπαταρία και αν έχουν, η απόδοση της θα διαφέρει και πάλι ανάλογα με την περίπτωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights