Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Egde 50 Pro Video Review: Πολυ ενδιαφέρον στην πράξη

Motorola Egde 50 Pro Video Review: Πολυ ενδιαφέρον στην πράξη

απο Kostas Gliatiotis

Το Motorola Edge 50 Pro είναι ένα νέο smartphone από την εταιρεία, με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, για μια ακόμα φορά διαφορετικό σχεδιασμό και ικανότητες και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του Review. Η επίσημη τιμή πώλησης στη χώρα μας είναι ίσως λίγο υψηλότερη από το ιδανικό, κυρίως λόγω του Snapdragon 7 Gen 3 επεξεργαστή της qualcomm στο εσωτερικό του. Όμως έχει αρκετό ενδιαφερον σε σχεδόν κάθε άλλο τομέα.

Η οθόνη του είναι ένα πραγματικά ζωντανό και ευχάριστο P-OLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz που πλέον έχει και την χρωματική ακρίβεια που πρέπει, αλλά και αν μη τι άλλο ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού. Το Edge 50 pro έχει και τρεις κάμερες με απόδοση που περιμενει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, και αποτελούν μια ακόμα ουσιαστική βελτίωση σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.

Είναι και το πρώτο Smartphone της Motorola με τηλεφακό και 3Χ οπτικό zoom, έστω και αν χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 10mp. Οι επιδόσεις του Snapdragon 7 Gen 3 είναι σίγουρα ικανοποιητικές, αν και δεν αποτελούν το καλύτερο δυνατό σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Το Edge 50 Pro όμως έρχεται με 12GB RAM και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, που είναι περισσότερα από το συνηθισμένο στα χρήματα αυτά. Έρχεται επίσης με το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον της Motorola αλλά και το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό.

Τέλος, η μπαταρία του δεν έχει την ιδανική χωρητικότητα και με 4.500mAh είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, φορτίζει όμως εντυπωσιακά γρήγορα με 125W και με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του Motorola Edge 50 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights