Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch Fit 3 unboxing video

HUAWEI Watch Fit 3 unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Watch Fit 3 είναι ένα νέο Smartwatch από την HUAWEI με πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό αλλά και χαρακτηριστικά. Φέρνει σε αυτή την κατηγορία, μια πολυτελή μεταλλική κατασκευή, χαμηλό βάρος αλλά και πολύ καλή μπαταρία μαζί με μια μεγάλη και φωτεινή οθόνη.

Η οθόνη του Watch Fit 3 έχει διαγώνιο 1.82 ίντες, που την κάνει μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, αυτό όμως που ξεχωρίζει περισσότερο είναι ο εντυπωσιακά δυνατός φωτισμός της που μπορεί να φτάσει έως και τα 1.500nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της.

Το Watch Fit 3 έχει όλες τις δυνατότητες καταγραφής της άσκησης μας αλλά και για την παρακολούθηση της υγείας μας, με βελτιωμένο σετ αισθητήρων και ακόμα καλύτερη ακρίβεια. Φυσικά έχει ενσωματωμένο GPS για την καταγραφή της τοποθεσίας μας με ακρίβεια, και όπως πάντα όλα τα δεδομένα μας μπορούμε να τα δούμε αναλυτικά και στο ίδιο αλλά και στην εφαρμογή του HUAWEI Health.

Έχει φυσικά και ενσωματωμένο μικρόφωνο αλλά και ηχείο ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε από αυτό σε μια κλήση, ενώ μπορούμε να συνδέσουμε αυτόνομα ακουστικά και να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική από το ίδιο το watch fit 3.

Τέλος, όπως φυσικά και κάθε smartwatch της HUAWEI έχει εντυπωσιακή μπαταρία που μπορεί να φτάσει έως και 10 ημέρες διάρκειας αλλά και 7 ημέρες με πλήρη χρήση των δυνατοτήτων του watch fit 3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights