Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Cubot KingKong AX: Smartphone για να… παίζεις ξύλο

Cubot KingKong AX: Smartphone για να… παίζεις ξύλο

απο Kostas Gliatiotis

Το KinKong AX της CUBOT μάλλον δηλώνει, έστω και λίγο… άκομψα με την ονομασία του τι ακριβώς είναι. Είναι ένα smartphone σχεδιασμένο να αντέχει θεωρητικά και πρακτικά σε δύσκολες συνθήκες και σκληρή χρήση.

Έχει και τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν περιμένει κανείς απαραίτητα σε μια συσκευή αυτού του είδους, και προκειμένου να… ξεχωρίζει και σχεδιαστικά έχει και μια δεύτερη μάλλον όμως όχι ιδιαίτερα χρήσιμ δεύτερο μικρή οθόνη στην πίσω πλευρά του.

To KingKong AX έχει μια μάλλον καλή σε συνολική απόδοση, IPS LCD οθόνη με διαγώνιο 6.58 ίντσες, με ανάλυση 2408×1080 Pixels που είναι όμως και ένα panel με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η εταιρεία παρόλα αυτά δεν δηλώνει συγκεκριμένα τα επίπεδα φωτισμού, σε μια οθόνη που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί αρκετά συχνά σε εξωτερικό χώρο και κάτω από τον ήλιο.

Οι επιδόσεις του KingKong AX δεν είναι κάτι το… ιδιαίτερο, αφού έχει στο εσωτερικό του τον Helio G99 επεξεργαστή της Mediatek, έναν επεξεργαστή που συνήθως υπάρχει σε smartphones της χαμηλότερης κατηγορίας τιμής. Παρόλα αυτά, το KingKong AX έχει 12GB RAM αλλά και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ έρχεται και με Android 14, την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Αυτό ειδικά δεν θεωρείται δεδομένο σε smartphones αυτού του είδους, ακόμα και από πιο “γνωστές” εταιρείες.

Το KingKong AX έχει και τρεις συνολικα κάμερες στο πίσω μέρος του, αν και πρακτικά μόνο η βασική από αυτές είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς είναι και τι κάνει. Έχει ανάλυση…100mp με έναν αισθητήρα της Omnivision, και παρότι προφανώς οι καλες φωτογραφίες δεν είναι το ζητούμενο από μια συσκευή αυτού του είδους, η απόδοση της φαίνεται να είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητική.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του KingKong AX έχει συνηθισμένη χωρητικότητα 5.100mAh και για τα δεδομένα του, φορτίζει και ικανοποιητικά γρήγορα με έως και 33W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights