Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Διαθέσιμα τα νέα smartwatches της Huawei

Διαθέσιμα τα νέα smartwatches της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μέρες μετά το Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, η εταιρεία λανσάρει επίσημα στην Ελλάδα το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, αλλά και το HUAWEI Watch GT4 (41mm) Vert Green Edition, και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone, βασιλιά της φωτογραφίας, HUAWEI PURA 70 Pro.

Μόδα και τεχνολογία άψογα συνδυασμένες στο νέο HUAWEI Watch GT4 (41mm) Vert Green

Το HUAWEI WATCH GT4 Vert Green (41mm), η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά smartwatches  GT, συνδυάζει τo στυλ με τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης και συνεχίζει τη νέα “Fashion Forward” στρατηγική της Huawei για την wearable τεχνολογία. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας με την μόδα γίνεται αρμονικά, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύουν το ταξίδι τους στην παρακολούθηση της υγείας και τον αθλητισμό με βοηθό την τεχνολογία, χωρίς να «θυσιάζουν» το στυλ τους.

Με την Fashion Forward φιλοσοφία, η  Huawei βοηθάει τους χρήστες των wearables να απολαμβάνουν την τεχνολογία διατηρώντας το στυλ και την αισθητική τους. Με το HUAWEI WATCH GT 4 Vert Green (41mm) η έξυπνη τεχνολογία γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας, για υγιεινή ζωή, παρέχοντας σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το Menstrual Cycle Management 3.0 και το Sleep Breathing Awareness – τα οποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen™ 5.5+.

Με την αγορά ενός HUAWEI WATCH GT 4 Vert Green έως και τις 31 Μαϊου, παίρνετε δώρο τα απίθανα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds SE 2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights