Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy AI στα Galaxy S22 και Z Fold 4 και Z Flip 4

Galaxy AI στα Galaxy S22 και Z Fold 4 και Z Flip 4

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy AI, το σύνολο δυνατοτήτων… τεχνητής νοημοσύνης της Samsung, είναι πλέον διαθέσιμο με αναβάθμιση λογισμικού και για τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S22. Μάλιστα η εταιρεία, μάλλον αναμενόμενα έκανε διαθέσιμη την συγκεκριμένη αναβάθμιση και για τα Galaxy Z Flip 4 και Z Fold 4, τα δύο foldable smartphones της από την ίδια… εποχή.

Το Galaxy AI περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις δυνατότητες των νεότερων Galaxy S24 αλλά και της σειράς Galaxy S23 που επίσης αναβαθμίστηκε και το απέκτησε πριν από λίγο καιρό. Η δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών, συνεχίζει να χρειάζεται πρόσβαση στο internet προκειμένου να μεταφέρει τα δεδομένα σε server της εταιρείας και να τα επεξεργαστεί, λειτουργεί όμως κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και στο Galaxy S22 Ultra.

Αποδεδειγμένα άλλωστε, το Galaxy S23 FE που είναι ημερολογιακά τουλάχιστον σημαντικά νεότερο, έχει τον ίδιο Exynos 2200 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με ακριβώς την ίδια απόδοση με τα τρια μοντέλα της σειράς Galaxy S22.

Αντίστοιχα, λειτουργεί τοπικά και πάλι χωρίς από ότι φαίνεται κάποιο περιορισμό, και κάθε άλλη δυνατότητα του Galaxy Ai. Η μετάφραση φωνής σε κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, δυστυχώς όχι στα Ελληνικά τουλάχιστον προς το παρόν, η μετάφραση κειμένου σε μηνύματα και εφαρμογές κάθε είδους, όπως και η μορφοποίηση κειμένου σε ποιο επίσημη μορφή.

Το Galaxy S22 Ultra, όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς, φαίνεται ότι έχει την ισχύ που χρειάζεται για αυτές τις δυνατότητες κάτι που για μια ακόμα φορά δείχνει ότι και άλλες εταιρείες δεν έχουν κανένα τεχνικό περιορισμό να προσφέρουν αυτές ή παρόμοιες δυνατότητες και σε παλαιότερα μοντέλα τους.

Η Google με τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro συνεχίζει να προσπαθεί να παρουσιάσει τις δικές της παρόμοιες δυνατότητες σαν κάτι που τα κάνει μοναδικά, ενώ και εκεί αποδεδειγμένα λειτουργούν online και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος περιορισμός στο να τις προσφέρει και στα μοντέλα της αμέσως προηγούμενης σειράς.

Αντίστοιχα και η Apple, όχι βέβαια με κάποια… τεχνητή νοημοσύνη, έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν θέλει να προσφέρει σε προηγούμενα μοντέλα δυνατότητες που τεχνικά είναι δυνατόν, όταν τις παρουσιάζει στις νεότερες συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights