Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Pura 70 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Camera test

HUAWEI Pura 70 Ultra vs iPhone 15 Pro Max Camera test

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 15 Pro max είναι θεωρητικά το καλύτερο φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphone της Apple, αν και οι δυο κάμερες του είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του “απλού” iPhone 15 Pro. Το Pura 70 Ultra με τη σειρά του, είναι το εντυπωσιακό φωτογραφικά και πάλι, νεότερο και καλύτερο Smartphone της HUAWEI.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, βλέπουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σε δέκα διαφορετικές φωτογραφίες, με την βασική κάμερα των δύο συσκευών, αυτή με τον Ultrawide φακό αλλά και με την περισκοπική τους κάμερες.

Η κάμερα αυτη στο iPhone 15 Pro Max έχει ένα 5Χ οπτικό zoom, και έναν αισθητήρα των 12 μόλις megapixels. Η αντίστοιχη κάμερα του Pura 70 Ultra έχει 3.5Χ οπτικό zoom και πάλι, όμως επειδή η ανάλυση στα 50mp είναι σημαντικά υψηλότερη, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και με ψηφιακό zoom με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, οι φωτογραφίες από το Smartphone της HUAWEI και ψηφιακό zoom 5Χ ήταν η προτίμηση για τους περισσότερους σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro max και την δική του αντίστοιχ κάμερα που μπορεί να φέρει οπτικά το ίδιο κοντά αυτό που φωτογραφίζουμε.

Η βασική κάμερα των δύο συσκευών έχει ανάλυση 48mp για το iPhone 15 Pro Max, και 50mp για το Pura 70 Ultra. Παρότι όμως η διαφορά αυτή φαίνεται και είναι μικρή, οι δύο κάμερες διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους τεχνικά αλλά και σε απόδοση. Αυτή του Pura 70 Ultra με τον αισθητήρα τύπου μιας ίντσας, έχει σημαντικά μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος, με τα πλεονεκτήματα που αυτό προσφέρει ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό.

Τo iPhone 15 Pro max έχει μια “τάση” να βγάζει φωτογραφίες με πιο ψυχρά χρώματα σε σύγκριση με την πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα ειδικά σε χαμηλό φωτισμό και πάλι, περιορίζεται από τον αισθητήρα που χρησιμοποιεί για την βασική αυτή του κάμερα.

Η Ultrawide κάμερα είναι επίσης σημαντικά διαφορετική ανάμεσα στις σύο συσκευές. Αυτή του iPhone 15 Pro max έχει έναν αισθητήρα των 12mp που παρότι είναι τεχνικά ότι καλύτερο υπάρχει με αυτή την ανάλυση, περιορίζεται σημαντικά από αυτή ταυτόχρονα. Το Pura 70 Ultra έχει μια σημαντικά πιο ικανή κάμερα και εδώ, με έναν μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αλλά και ανάλυση αισθητήρα των 50mp και αυτό για μια ακόμα φορά αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες αλλά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights