Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ POCO F6 PRO video Review: ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

POCO F6 PRO video Review: ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

απο Kostas Gliatiotis

To Poco F6 Pro είναι το νεότερο και συνολικά καλύτερο smartphone της εταιρείας, και αυτό είναι πλέον το αναλυτικό του review. Σε σύγκριση με το αμέσως προγούμενο μοντέλο της σειράς, το Poco F6 Pro είναι ουσιαστικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.

Έχει μια ακόμα πιο φωτεινή οθόνη που συνεχίζει να είναι ένα AMOLED Panel στα 120Hz, με ανάλυση 3200×1440 Pixels, υποστηρίζει σωστά την προβολή HDR περιεχομένου, και έχει ενσωματωμένο και έναν ιδιαίτερα γρήγορο για το είδος του αισθητήρα αποτυπωμάτων οπτικής τεχνολογίας.

Μια από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρεία στο Poco F6 Pro, είναι η βασική του κάμερα. Αυτή έχει πλέον ανάλυση 50mp χρησιμοποιεί όμως ένα μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα με τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Συνεχίζει να έχει κανονικά μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της, ενώ το Poco F6 Pro εκμεταλλεύεται σωστά και το βελτιωμένο hardware στο εσωτερικό του.

Δυστυχώς η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό συνεχίζει να έχει έναν αισθητήρα των 8mp και η τρίτη να είναι μια σπάνια χρήσιμη macro κάμερα.

Στο εσωτερικό του Poco F6 Pro βρίσκεται ο παλαιότερος πλέον αλλά εντυπωσιακά ικανός μέχρι και σήμερα, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm. Η απόδοση του είναι χαρακτηριστικά υψηλότερη από οτιδήποτε θα χρειαστεί κανείς τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Η βασική έκδοση του Smartphone συνδυάζει τον επεξεργαστή αυτό με 12GB RAM και 512GB διαθέσιμου χώρου, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και μια ακόμα πιο εντυπωσιακή έκδοση με 16GB RAM και… 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η μπαταρία έχει και εδώ χωρητικότητα 5.000mAh και η απόδοση της είναι αυτή που περιμένει κανείς από το αποδοτικό ενεργειακά hardware kαι την οθόνη που προσαρμόζει σωστά τον ρυθμό ανανέωσης. Φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα με 120W με έναν φορτιστή που η Poco δεν “εκνευρίζει” αφαιρόντας τον από τη συσκευασία του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights