Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Google Pixel 8a unboxing video

Google Pixel 8a unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Pixel 8a είναι για μια ακόμα χρονιά, η πιο οικονομική θεωρητικά έκδοση στη σειρά της Google και αυτό είναι τυπικά το Unboxing video του. Το Brandphones.gr μου έστειλε για μια ακόμα φορά τη συσκευή για να τη δοκιμάσω.

Η Google για μια ακόμα χρονιά, προσπαθεί να περιορίσει το κόστος με συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να μειώσει την τιμή πώλησης του Pixel 8a. Η οθόνη του είναι ένα μικρότερο σε μέγεθος AMOLED Panel, αυτή τη φορά όμως με εντυπωσιακά μεγάλο πλαίσιο γύρω της, ακόμα και για την κατηγορία αυτή.

Είναι παρόλα αυτά μια ιδιαίτερα φωτεινή οθόνη, με την Google να δηλώνει τα 2.000nits σαν μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα και την ίδια την οθόνη τελικά να “πετυχαίνει” τα 1.500nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της. Έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και απόλυτα ικανοποιητική για την κατηγορία και πάλι, ανάλυση στα 2400×1080 pixels.

Δυστυχώς παρόλα αυτά, συνεχίζει να έχει ενσωματωμένο έναν αισθητήρα αποτυπωμάτων με ακρίβεια και ταχύτητα πολύ κατώτερη από το αποδεκτό.

Όπως και κάθε άλλο smartphone της σειράς, έτσι και το Pixel 8a “ξεχωρίζει” για την απόδοση που έχουν οι κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές, διατηρεί τον αισθητήρα των 64mp έχει θεωρητικά και πρακτικά όμως βελτιωμένη απόδοση, ενώ η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό έχει ανάλυση 13mp που είναι σαφώς καλύτερη από το συνηθισμένο για αυτή την κατηγορία.

Στο εσωτερικό του Pixel 8a βρίσκεται ο Tensor G3 επεξεργαστής που σχεδιάζει εν μέρη η Google και κατασκευάζει η Samsung. Η απόδοση του είναι γνωστό πλέον ότι δεν είναι τόσο “κορυφαία” όσο θα έπρεπε, και ταιριάζει μάλλον καλύτερα στο Pixel 8a από ότι στα δύο ακριβότερα μοντέλα της σειράς.

Η μια και μοναδική του έκδοση, έρχεται με 8GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, που είναι πλέον το ελάχιστο αποδεκτό σε ένα Smartphone αυτού του είδους.

Τέλος, η μπαταρία του Pixel 8a είναι απογοητευτικά μικρή με χωρητικότητα 4.492mAh σε ένα Smartphone που ο επεξεργαστής του δεν έχει επίσης την καλύτερη απόδοση ενεργειακά. Φορτίζει ακόμα πιο αργά ακόμα και για τα δεδομένα της Google με μόλις 18W, κάτι που κάνει το Pixel 8a να χρειάζεται περισσότερο από 2 ώρες για να γεμίσει την μπαταρία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights