Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Watch 2 Video Review: Η λύση στο πρόβλημα του WearOS

Oneplus Watch 2 Video Review: Η λύση στο πρόβλημα του WearOS

απο Kostas Gliatiotis

To Oneplus Watch 2 είναι το πρώτο Smartwatch με το Wear OS λειτουργικό σύστημα της Google, που λύνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας και πλέον αυτό είναι το αναλυτικό του review.

Η έξυπνη λύση της Oneplus με το διπλό λειτουργικό σύστημα και τους δύο διαφορετικούς… επεξεργαστές στο εσωτερικό του, λειτουργεί όπως πρέπει για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Snapdragon W5 Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm αναλαμβάνει το σαφώς πιο απαιτητικό WearOS, έχοντας όμως και υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας. το δεύτερο σύνολο του hardware, τρέχει ένα πολύ πιο ελαφρύ λειτουργικό σύστημα και σημαντικά εδώ χαμηλότερη κατανάλωση.

Το Oneplus Watch 2 καταφέρνει να αλλάζει μεταξύ τους χωρίς να το δείχνει, χωρίς με κάποιο ενοχλητικό τρόπο να το καταλαβαίνει ο ιδιοκτήτης του στην χρήση. Πολλές από τις δυνατότητες καταγραφής , βασίζονται μονίμως στο δεύτερο αυτό λειτουργικό σύστημα, προκειμένου να λειτουργούν μονίμως και εδώ με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση. τα δεδομένα από αυτές είναι φυσικά προσβάσιμα από το Wear OS και την καταγραφή των στατιστικών.

Το Wear OS αναλαμβάνει την εκτέλεση των εφαρμογών που έχουμε εγκαταστήσει, και φυσικά δυνατότητες όπως οι ανέπαφες συναλλαγές αλλά και οι ειδοποιήσεις με σωστή προβολή όλων των πληροφοριών από κάθε εφαρμογή. Το Oneplus Watch 2 είναι κατασκευασμένο και από τα υλικά που πρέπει για την κατηγορία τιμής που ανήκει.

Η κάσα του είναι από ατσάλι, ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι η οθόνη του προστατεύεται με ζαφείρι, ένα υλικό πολύ πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Αν υπάρχει παρόλα αυτά κάτι που πρέπει σίγουρα να βελτιώσει η εταιρεία, είναι η εφαρμογή διαχείρισης του Oneplus Watch 2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights