Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Καλοκαιρινές φωτογραφίες με διαφορετικά Smartphones και συγκριτικό

Καλοκαιρινές φωτογραφίες με διαφορετικά Smartphones και συγκριτικό

απο Kostas Gliatiotis

Apple iPhone 15 Pro, Samsung Galaxy S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra και HUAWEI Pura 70 Ultra. Έκανα διακοπές με αυτά, έβγαλα αρκετές φωτογραφίες και για μια ακόμα φορά τις έβαλα σε ψηφοφορία στο instagram. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τα αποτελέσματα σε διαφορετικά σετ από δύο φωτογραφίες, ανάμεσα σε όλα τα smartphones που συμμετείχαν.

Θα μπορούσα να έχω βγάλει και με το Oneplus 12 αλλά … ξέχασα να το πάρω μαζί μου, θα μπορούσα να έχω βγάλει και με το Galaxy Z Fold 6 αλλά ρεαλιστικά οι κάμερες του δεν είναι αυτο που θα έπρεπε. Σε πολλές από τις φωτογραφίες, η λιγότερο… ρεαλιστική έχει βγει με το smartphone που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς, ενώ για ακόμα μια φορά το αποτέλεσμα σε κάθε μια από τις 11 συνολικά φωτογραφίες αυτές, δείχνει ότι σχεδόν κανένας δεν ενδιαφέρεται για κάποιο αφηρημένο επίπεδο ρεαλισμού, αλλά προφανώς την πιο όμορφη και ευχάριστη φωτογραφία.

Μάλλον αναμενόμενα, το HUAWEI Pura 70 Ultra και το Xiaomi 14 Ultra έχουν σημαντικό πλεονέκτημα στις φωτογραφίες με zoom, αφού το Galaxy S24 Ultra και πόσο μάλλον το iPhone 15 Pro έχουν κάμερα με οπτικό zoom και συνολικά κατώτερο σε ανάλυση και όχι μόνο αισθητήρα.

pura 70 ultra - Xiaomi 14 Ultra 3X zoom
Xiaomi 14 Ultra - Galaxy S24 Ultra 5X zoom
Xiaomi 14 Ultra - Pura 70 Ultra 3X Zoom

Όμως αντίστοιχα σε κάποιες άλλες φωτογραφιες, το iPhone 15 Pro ξέρει πως να βγάλει μια όμορφη φωτογραφία ακόμα και αν δεν είναι η πιο “ρεαλιστική”, ενώ απέναντι στο Xiaomi 14 Ultra και το Pura 70 Ultra, και αυτό και το S24 Ultra… κέρδισαν περισσότερες φορές από ότι θα περίμενε κανείς.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι με εξαίρεση πολύ συγκεκριμένες και δύσκολες συνθήκες, που το πόσο καλή είναι μια κάμερα πάντα θα έχει σημασία, και τα τέσσερα Smartphones έβγαλαν φωτογραφίες που καλύπτουν προφανώς με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος, στις διακοπές του και όχι μόνο.

Όπως πάντα, οι επιλογές που προσφέρει κάθε Smartphone για να εκμεταλλευτεί κανείς τις κάμερες που αυτό έχει, και να βγάλει ακριβώς τη φωτογραφία που θέλει διαφέρουν ανά εταιρεία. Η Samsung, η Xiaomi και η HUAWEI εδώ προσφέρουν όλα όσα θα χρειαστεί κανείς, σε σωστά σχεδιασμένα μενού και με έξυπνα και χρήσιμα modes φωτογραφίας και βίντεο, με το iPhone 15 Pro και γενικότερα κάθε συσκευή της Apple να είναι ενοχλητικά περιορισμένες οι διαθέσιμες επιλογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights