Αρχικη MWC2014 Camera Test: iPhone 16 Pro max vs Galaxy S24 Ultra

Camera Test: iPhone 16 Pro max vs Galaxy S24 Ultra

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο iPhone 16 Pro max της Apple έχει δύο διαφορετικές τεχνικά κάμερες σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Το Galaxy S24 Ultra συνεχίζει την λογική της Samsung με αισθητήρες υψηλότερης ανάλυσης για την βασική κάμερα τουλάχιστον.

H βασική κάμερα του iPhone 16 pro max διατηρεί την ανάλυση στα 48mp, με έναν νέο τεχνικά αισθητήρα που παρότι έχει και ακριβώς το ίδιο φυσικό μέγεθος, έχει ταχύτερη μεταφορά δεδομένων που επιτρέπει σε συνδυασμό με το ισχυρότερο hardware μεταξύ άλλων και την εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4Κ με 120fps.

Για την Samsung δυστυχώς μέχρι και σήμερα μια κάμερα των 200mp συνεχίζει να είναι πιο εντυπωσιακή από ότι ικανή στην πράξη, αν και σε σύγκριση με το smartphone της Apple η διαφορά δεν είναι αισθητή στις περισσότερες φωτογραφίες και ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου η Κορεάτική εταιρεία φαίνεται να έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα.

Για μια ακόμα φορά με ψηφοφορία στο instagram, βλέπουμε το αποτέλεσμα της … σύγκρισης μεταξύ τους σε 12 διαφορετικές φωτογραφίες με την βασική, την ultrawide αλλά και την περισκοπική κάμερα του Iphone 16 Pro max και του Galaxy S24 Ultra.

Το τηλέφωνο της Apple έχει πλέον μια περίεργη… τάση να φωτίζει περισσότερο από ότι χρειάζεται τις περισσότερες φωτογραφίες, με ανύπαρκτες σκίες και όπως πάντα λιγότερο έντονα χρώματα. Στις περισσότερες φωτογραφίες αυτό δεν είναι υπέρ του στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, και για μια φορά ακόμα φαίνεται ότι η αφηρημένη “ρεαλιστική” φωτογραφία δεν είναι η προτίμηση για τους περισσότερους.

Αντίστοιχα, η κάμερα με τον Ultrawide φακό που έχει πλέον υψηλότερη ανάλυση στα 48mp δεν φαίνεται και αυτή με τη σειρά της να μπορεί να πετύχει ένα συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα από αυτή του Galaxy S24 ultra ειδικά σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Τέλος, η κάμερα με τον περισκοπικό φακό και το 5Χ οπτικό zoom, φαίνεται ότι στο iPhone 16 Pro max είναι πιο ικανή να βγάλει φωτογραφίες που είναι προτιμότερες από αυτές της αντίστοιχης κάμερας του smartphone της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights