Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate X: H αντικατάσταση της οθόνης κοστίζει 1.000 δολάρια!

Mate X: H αντικατάσταση της οθόνης κοστίζει 1.000 δολάρια!

απο John Leondaris

Το Mate X αποτελεί την πρόταση της Huawei στην αγορά των foldable κινητών. Το κινητό, κυκλοφορεί μέχρι στιγμής στην Κίνα. Μάλιστα, όπως φαίνεται μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά, μιας και στο flash sale στις 15 Νοεμβρίου εξαντλήθηκε σε λίγα μόλις λεπτά. Το επόμενο flash sale είναι προγραμματισμένο για αύριο, 22 Νοεμβρίου.

Η Huawei κυκλοφόρησε το Mate X με μια foldable οθόνη στα 2.400$. Το ποσό αυτό, μεταφράζεται σε 2.220 ευρώ. Χθες, η εταιρεία αποκάλυψε το κόστος επισκευής για ορισμένα από τα μέρη της συσκευής. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι τιμές που ορίστηκαν από την κινέζικη εταιρία, είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πάνελ της οθόνης είναι το πιο ακριβό μέρος. Δηλαδή, κοστίζει 1.000 δολάρια ή αλλιώς 909 ευρώ. Το αμέσως πιο ακριβό εξάρτημα είναι το chipset, το οποίο ζητά το μισό σχεδόν από το προηγούμενο ποσό. Με άλλα λόγια, στοιχίζει 510 δολάρια, δηλαδή 460 ευρώ. Όποιος πάλι θελήσει να αλλάξει μπαταρία στο Mate X, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτή θα του στοιχίσει 35 ευρώ.

Mate X

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές που η Huawei θα σας χρεώσει, πράγμα που σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας και το μερικό κόστος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, διατίθεται μόνο στην αγορά της Κίνας. Με άλλα λόγια, δεν θα μας εξέπληττε εάν οι προαναφερθείσες τιμές διαφοροποιηθούν όταν το Mate X κάνει την εμφάνισή του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights