Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C21 unboxingvideo: Ο ορισμός του Budget Smartphone

Realme C21 unboxingvideo: Ο ορισμός του Budget Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Realme C21 είναι με διαφορά η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας, και ένα Smartphone σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση. Έρχεται επίσημα στη χώρα μας σε μια εντυπωσιακά χαμηλή τιμή, στα 129 ευρώ για την βασική έκδοση 3/32GB και στα 149 ευρώ για την αμέσως επόμενη με 64GB και 4GB RAM.

Παραδοσιακά πλέον, το γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο Unboxing video του. Στο εσωτερικό του Realme C21 βρίσκεται ο Helio G35 επεξεργαστης της Mediatek, με επιδόσεις που είναι απλά ικανοποιητικές, και καλύπτουν τις απαιτήσεις για απλή καθημερινή χρήση.

Έχει τρεις κάμερες και η βασική από αυτές είναι στα 13mp μαζί με μια ακόμα Macro κάμερα και έναν αισθητήρα βάθους. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και είναι πρακτικά βέβαιο ότι θα προσφέρει απόλυτα λογικούς χρόνους λειτουργίας και αναμονής, ενώ το Smartphone “τρέχει το Android 10 λειτουργικό σύστημα της Google και το Realme UI v1.0 πάνω από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights