Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11i Unboxing video: Τα απαραίτητα και όχι μόνο

Xiaomi Mi 11i Unboxing video: Τα απαραίτητα και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Mi 11i είναι μια ακόμα διαφορετική πρόταση από την εταιρεία, στην οικογένεια των εντυπωσιακών μοντέλων της σειράς M11. Οι διαφορές του από το “κανονικό” μοντέλο, είναι πολύ συγκεκριμένες, προκειμένου να είναι ταυτόχρονα πιο οικονομικό αλλά το ίδιο ικανό. Έχει τον Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm, μια Super AMOLED οθόνη στα 120Hz με διαφορετική ανάλυση, και κάμερα των 108mp με τον Samsung HM2 αισθητήρα που χρησιμοποιεί η εταιρεία και στο Redmi Note 10 Pro. Η τιμή πώλησης του το τοποθετεί κάτω από το “κανονικό” μοντέλο της σειράς, ενώ όχι τυχαία θυμίζει το Poco F3 του οποίου θα μπορούσε να είναι η Pro έκδοση.

Παραδοσιακά, το γνωρίζουμε μαζί για πρώτη φορά στο Unboxing video του. Η οθόνη του Mi 11i δεν είναι κυρτή, κάτι που για πολλούς αποτελεί πλεονέκτημα, ενώ έχει και διαφορετική FullHD+ ανάλυση.  Ο ρυθμός ανανέωσης προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή, προκειμένου να μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας. Η βασική του κάμερα είναι και εδώ στα 108mp με έναν διαφορετικό αισθητήρα που διατηρεί όλες τις απαραίτητηες “ικανότητες. Η βασική του διαφορά είναι το μικρότερο φυσικό μέγεθος, που παρόλα αυτά παραμένει μια από τις “μεγαλύτερες” κάμερες στην αγορά, ενώ δυστυχώς εδώ δεν έχει OIS. Μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα Ultrawide κάμερα με χαμηλότερη ανάλυση από το συνηθισμένο στα 8mp. Η τρίτη και τελευταία κάμερα, έχει Macro φακό και ανάλυση 5mp αλλά έχει και Auto focus που την κάνει σημαντικά πιο χρήσιμη.

Το Smartphone έρχεται με το MIUI 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και το Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google, ενώ σύντομα θα αναβαθμιστεί και αυτό σε MIUI 12.5. Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh ενώ υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με 33W με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Το Mi 11i θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας από την Info-Quest σε μια ενδιαφέρουσα τιμή πώλησης και σε έκδοση με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights