Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Egde 50 Fusion Video Hands on

Motorola Egde 50 Fusion Video Hands on

απο Kostas Gliatiotis

To Motorola Edge 50 Fusion είναι το “μεσαίο” σε κόστος αλλά και δυνατότητες μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία. Παραδοσιακά το γνωρίζουμε στο δικό του βίντεο, και βλέπουμε ενοχλητικά αναλυτικά όπως πάντα τι ακριβώς προσφέρει.

Η οθόνη του Edge 50 Fusion είναι ένα P-OLED Panel στις 6.7 ίντσες με ανάλυση 2400×1080 Pixels, και στην Ευρωπαϊκή έκδοση του, έχει και πάλι ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz. Μάλιστα η εταιρεία δηλώνει και απόλυτα ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού έως 1.600nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της, ενώ η οθόνη είναι και πάλι σωστά, κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της.

Το Edge 50 Fusion έχει σωστά, δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, και είναι αυτές που έχει… νοημα να έχει. Η βασική χρησιμοποιεί τον νέο LYT-700 αισθητήρα της Sony, για μια ακόμα φορά με διαφορετική τεχνική κατασκευής που βελτιώνει την απόδοση του σε χαμηλότερο φωτισμό, και με φυσικό μέγεθος στο 1/1.95″ ενώ ο φακός της έχει κανονικά OIS.

Η δεύτερη κάμερα έχει έναν ultrawide φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, έχει όμως σωστά ανάλυση 13mp προκειμένου να καλύπτει σημαντικά καλύτερα τις απαιτήσεις για λεπτομέρεια σε φωτογραφίες αυτού του είδους. H Motorola σωστά επέλεξε να μην βάλει μια τρίτη κάμερα με macro φακό απλά για να υπάρχει και το Edge 50 Fusion προσφέρει τις δύο κάμερες που ρεαλιστικά είναι οι πιο “χρήσιμες”, με την εταιρεία παρόλα αυτά να διατηρεί την κάμερα με τηλεφακό και οπτικό zoom “αποκλειστική” στο κορυφαίο Ultra μοντέλο της σειράς.

Στο εσωτερικό του Edge 50 Fusion βρίσκεται ο Snapdragon 7s Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, με μάλλον ικανοποιητικές επιδόσεις για την κατηγορία τιμής που ανήκει. Η έκδοση που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, έχει 12GB RAM και όπως πρέπει πλέον, 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το Edge 50 Fusion “τρέχει” το Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google, και όπως πάντα η Motorola κάνει περιορισμένες αλλά πολύ συγκεκριμένες και χρησιμες επεμβάσεις με επιπλέον δυνατότητες.

Τέλος, η μπαταρία του έχει μάλλον αναμενόμενα πλέον και εδώ χωρητικότητα 5.000mAh και μάλιστα φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει με 67W. Η Motorola συνεχίζει να χρησιμοποιεί επίσης σωστά το USB Power Delivery πρότυπο για την φόρτιση κάτι που επιτρέπει στο Edge 50 Fusion να φορτίζει γρήγορα με πολλούς διαφορετικούς φορτιστές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights