Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus 12: Flagship σε όλα ! (video)

Oneplus 12: Flagship σε όλα ! (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Oneplus 12 είναι ένα εντυπωσιακά ικανό Smartphone, που κοστίζει σημαντικά λιγότερα χρήματα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του. Έχει κορυφαίες επιδόσεις, μια εντυπωσιακή οθόνη, μια ακόμα καλύτερη μπαταρία και τρεις κάμερες που χωρίς να ξεχωρίζουν είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Στο δεύτερο βίντεο της συγκεκριμένης “σειράς” βλέπουμε πιο αναλυτικά όπως πάντα, γιατί για εμένα τουλάχιστον και αυτή την εποχή, το Oneplus 12 δεν είναι το Smartphone που χρησιμοποιώ σαν καθημερινή μου συσκευή.

Οι επιδόσεις του Snapdragon 8 Gen 3 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του είναι ακριβώς αυτές που πρέπει, και για μια ακόμα φορά, η “for Galaxy” έκδοση που χρησιμοποιεί η Samsung στα δικά της Smartphones δεν έχει κάποια διαφορά σε απόδοση που μπορεί να καταλάβει κανείς σε καθημερινή χρήση. Μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με το Galaxy S24+ που κοστίζει τα ίδια χρήματα σε επίσημη τιμή πώλησης, αλλά και το Galaxy S24 Ultra που είναι ακριβότερο, το Oneplus 12 έρχεται με 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, αλλά και 16GB RAM.

Η οθόνη του Oneplus 12 είναι επίσης ένα κορυφαίο τεχνικά αλλά και σε πραγματική απόδοση, OLED Panel. Με μεγάλο μέγεθος, υψηλή ανάλυση και επίπεδα φωτισμού που πραγματικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της, κάνουν άνετη τη χρήση του ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Φυσικά, υποστηρίζει σωστά και πλήρως την προβολή HDR περιεχομένου, με το HDR10+ αλλά και το Dolby Vision HDR πρότυπο.

Οι κάμερες για μια ακόμα φορά έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Hasseblad και η απόδοση τους είναι απόλυτα ικανοποιητική. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί έναν τεχνικά νέο αισθητήρα με καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, και φωτογραφίες που έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα, είναι όμως η περισκοπική κάμερα με τον αισθητήρα των 64mp που έχει περισσότερο ενδιαφέρον επειδή μπορεί να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ακόμα και με ψηφιακό zoom.

Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Oneplus 12 είναι η μπαταρία του, που εκτός από μεγαλύτερη χωρητικότητα από το συνηθισμένο, έχει και εντυπωσιακή απόδοση στην πράξη. Φορτίζει επίσης όσο γρήγορα πρέπει και δεν χρειάζεται να αγοράσει κανείς επιπλέον τον φορτιστή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights