Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

Huawei MediaPad M5 Review : Το κορυφαίο Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Tablets συνεχίζει στην ίδια πτωτική περίοδο που βρίσκεται εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια πλέον, για αρκετούς και διαφορετικούς μεταξύ τους λόγους. Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα Tablet δεν βρίσκουν κάποιον λόγο να το αντικαταστήσουν με την ίδια συχνότητα που αντικαθιστούν πιθανότατα το Smartphone τους, αφού το Tablet μπορεί «να κάνει τη δουλειά του» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα.

Οι περισσότερες εταιρείες από την άλλη πλευρά έχουν μειώσει σημαντικά τον αριθμό των Tablets που διαθέτουν στην αγορά, την συχνότητα με την οποία τα ανανεώνουν αλλά και την επένδυση στον σχεδιασμό και την προσθήκη χαρακτηριστικών σε κάθε νέα γενιά. Ευχάριστη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα φαίνεται να αποτελεί η Huawei, που με το MediaPad M5 φαίνεται διατεθειμένη να μην ακολουθήσει καμία από αυτές τις πρακτικές του ανταγωνισμού της.

Το MediaPad M5 έρχεται στην αγορά με κορυφαίο Hardware για τα δεδομένα ενός Tablet, εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγηση, και μια τιμή που παρότι είναι υψηλή, είναι αισθητά χαμηλότερη από το συνηθισμένο μέχρι σήμερα με βάση τα χαρακτηριστικά του.

Σχεδιασμός.

Η λογική του μικρού πλαισίου γύρω από την οθόνη, διατηρείται από την Huawei και στο MediaPad M5 στον βαθμό που αυτό είναι δυνατόν για ένα Tablet. Παρά την διαγώνιο των 10.5 ιντσών της οθόνης του λοιπόν, το MediaPad M5 είναι σχετικά βολικό ακόμα και στην χρήση με το ένα μόνο χέρι.

Η κατασκευή του τώρα, έχει γίνει από ένα «μονοκόμματο» πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που εφαρμόζει ουσιαστικά στο μπροστινό κομμάτι της οθόνης, δημιουργώντας μια εντυπωσιακά στιβαρή αίσθηση στο χέρι του χρήστη.

Στο επάνω και κάτω μέρος της πίσω όψης υπάρχουν ξεχωριστές «γρίλιες» κάτω από τις οποίες βρίσκονται τοποθετημένα τα τέσσερα διαφορετικά ηχεία του MediaPad M5, που μαλιστα έχουν ρυθμιστεί ηχητικά από την Harman / Kardon.

To MediaPad M5 δίνει μεγάλη έμφαση στην ηχητική του απόδοση, αφού σε συνδυασμό με την οθόνη των 10.5 ιντσών μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική εναλλακτική για προβολή μιας ταινίας και κάθε είδους βίντεο χωρίς ο χρήστης του να θυσιάζει κάτι στο ηχητικό κομμάτι της εμπειρίας του.

Στην μπροστινή όψη τώρα, η Huawei έχει διατηρήσει το ευαίσθητο στην αφή πλήκτρο που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αισθητήρας αποτυπωμάτων για το MediaPad M5. Μάλιστα παρότι η τοποθέτηση του δείχνει ότι το Tablet έχει σχεδιαστεί για κάθετη χρήση, δεν είναι έτσι, αφού η εταιρεία γνωρίζει ότι είναι πιο βολική η τοποθέτηση σε αυτό το σημείο και Landscape προβολή, με τον χρήστη να μπορεί να το φτάσει πιο εύκολα με τον αντίχειρα του.

Σχεδιαστικά η εταιρεία θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει περιοριστεί στα απαραίτητα, όμως έχει δώσει όπως ήδη αναφέραμε, ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά κατασκευής και την ποιότητα συναρμολόγησης του MediaPad M5. Σε κάθε περίπτωση, όταν ο χρήστης το κρατάει στα χέρια του αντιλαμβάνεται με τον καλύτερο τρόπο ότι χρησιμοποιεί ένα κορυφαίο Tablet,σε χαρακτηριστικά αλλά και πολυτέλεια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights