Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nέο Sony Xperia Tablet Z2, φωτογραφίες και πληροφορίες

Nέο Sony Xperia Tablet Z2, φωτογραφίες και πληροφορίες

απο iGlobal

Ίσως το Xperia Tablet Z της Sony να έχει θεωρητικά παλιώσει αλλά δεν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο αντικαταστάτης του έρχεται σύμφωνα με τον @evleaks που διέρρευσε φωτογραφίες αλλά και χαρακτηριστικά τα οποία είναι εντυπωσιακά. Το όνομα του θα είναι Ζ2 και θα φέρει οθόνη 10,1 ιντσών, μπαταρία 6000 mAh και έναν ακόμα ισχυρότερο επεξεργαστή, δηλαδή τον Snapdragon 800 στα 2.3GHz  με  3GB RAM!

Θα είναι ακόμα λεπτότερο, στα 6.4mm και θα είναι εξοπλισμένο με  Android 4.4 KitKat. Λεπτομέρειες για την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί δεν υπάρχουν αλλά η Mobile World Congress στην Βαρκελώνη πλησιάζει όποτε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights