Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nexus smartwatch στα σκαριά;

Nexus smartwatch στα σκαριά;

απο iGlobal

Στo φετινό MWC έγινε σαφές ότι τα wearables είναι το νέο hot gadget και ο Sundar Pichai, head του Android μίλησε για το νέο τους API (application programming interface). Αυτό όπως είναι φυσικό αναζωπύρωσε τις φήμες για ένα Nexus smartwatch, με την LG να το κατασκευάζει και όπως συνήθως ο ιστότοπος evleaks έχει και τις σχετικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με αυτές, το Smartwatch έχει τετράγωνη οθόνη στις 1.65 ίντσες και 280×280 pixel resolution, παρόμοια δηλαδή με αυτή του Samsung Gear 2 αλλά με λίγο χαμηλότερη ανάλυση. Θα είναι βασικά μια κλασσική IPS LCD. Η επεξεργαστική ισχύ δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά με 512MB RAM θα μπορεί να τρέχει ακόμα και την έκδοση 4.4 Kitkat. Τέλος, θα υπάρχουν και 4GB μνήμης για τον χρήστη και μέσα στον χρόνο θα ξεκινήσει η παραγωγή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights