Αρχικη ΦΗΜΕΣ iOS 8: iTunes radio ως ξεχωριστή εφαρμογή;

iOS 8: iTunes radio ως ξεχωριστή εφαρμογή;

απο iGlobal

Σε μια προσπάθεια της η Apple να ενισχύσει την χρήση της Streaming music υπηρεσίας που λάνσαρε με το iOS 7 το φθινόπωρο που μας πέρασε, σκέφτεται αλλαγές στο iTunes radio. Εξετάζει να το παρέχει σαν standalone εφαρμογή, να το διαχωρίσει δηλαδή από το Music application, που συμπεριλαμβάνει όλο το μουσικό κομμάτι του iOS. Ως υπομενού προφανώς δεν είχε την χρήση που η Apple προσδοκούσε, με λογική συνέπεια τα μειωμένα έσοδα από χρήση και διαφημίσεις. Ως ξεχωριστή εφαρμογή, ο χρήστης θα έχει άμεση πρόσβαση και πιθανόν να καταφέρει να χτυπήσει ανταγωνιστικά προγράμματα Streaming radio, όπως τα Pandora, Spotify και iHeart radio.

Κατά το παρελθόν η Apple έκανε παρόμοια κίνηση όταν μετακίνησε το Video palyback για ταινίες, TV shows και μουσικά Video από την iPod στην Video εφαρμογή, όταν λάνσαρε την iOS 5 έκδοση.

Με αυτή την κίνηση, η οποία υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί στην iOS 8, η Apple κινείται επιθετικά προσπαθώντας να διευρύνει την χρήση του iTunes radio σε πολλές νέες αγορές.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 η υπηρεσία έγινε διαθέσιμη μόνο για την αγορά των ΗΠΑ και λίγο αργότερα και σε αυτή της Αυστραλίας, με την Apple να ελπίζει στους ερχόμενους μήνες να είναι διαθέσιμη και σε χώρες όπως ο Καναδάς η Νέα Ζηλανδία αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το mockup του iTunes radio είναι του Michael Steeber.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights