Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Motorola Moto G: Στην Ελλάδα από την Wind
motorola_moto_g_in2mobile_featured1

Motorola Moto G: Στην Ελλάδα από την Wind

απο Kostas Gliatiotis

Η WIND Hellas, κάνει από σήμερα διαθέσιμο στα καταστήματα της αλλά και στα καταστήματα Public το οικονομικό Motorola Moto G. Η οικονομική πρόταση της Motorola διαθέτει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία τιμής του η οποία διαμορφώνεται στα 189 Ευρώ.

Το Motorola Moto G το γνωρίσαμε από κοντά στην αναλυτική παρουσίασή του και διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε αυτή την τιμή.

ο Magnus Ahlqvist, CVP EMEA & APAC της Motorola Mobility δήλωσε για την κυκλοφορία του Motorola Moto G πως  «Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να έχουν Internet στο κινητό έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, να μοιράζονται και να συνδέονται με όσα έχουν σημασία για αυτούς. Σε όλους αξίζει να έχουν Internet στο κινητό και η τιμή δεν θα έπρεπε να είναι εμπόδιο σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα πραγματικά καλό Smartphone που να τους παρέχει αυτή την υπηρεσία. Σήμερα παρουσιάζουμε το Moto G στην Ελλάδα. Το Moto G παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία, στο ένα τρίτο της τιμής των υπαρχόντων υψηλών προδιαγραφών Smartphones.»

Με αφορμή την επίσημη πρώτη παρουσίαση στη Ελλάδα της Moto G, ο Άρης Παρασκευόπουλος εκ μέρους της WIND ανέδειξε την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση της χρήσης του Mobile Internet. «Οι γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει το νέο δίκτυο της WIND σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα και την ευρεία γκάμα Smartphones έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της χρήσης δεδομένων» όπως είπε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights