Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S5. Αντέχει στα… πεσίματα;

Samsung Galaxy S5. Αντέχει στα… πεσίματα;

απο iGlobal

Όπως σας αναφέραμε στο πρώτο Ελληνικό review του Samsung Galaxy S5 που παρουσίασε το in2mobile.gr το νέο flagship της Samsung έχει πιστοποίηση IP67. Αυτό σημαίνει πως αντέχει εκτός από το νερό και στις πτώσεις. Την αντοχή του στο νερό την είδαμε στο σχετικό άρθρο.

Μιας όμως και μας ενδιαφέρει η αντοχή του και στις πτώσεις πρέπει να το δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι. Ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε να το ρίχνουμε από διάφορα ύψη αλλά ευτυχώς μας πρόλαβαν κάποιοι… άξιοι συνάδελφοι και έτσι γλυτώσαμε το δικό μας Galaxy S5 από αυτή τη δοκιμασία!

Μαζί με το Galaxy S5 πληρώνει τη νύφη και ένα Galaxy S4 για να είναι πιο εμπεριστατωμένη η σύγκριση και να δούμε αν όντως η IP67 πιστοποίηση κάνει τη δουλειά της. Απλά να θυμίσουμε ότι το Galaxy S4 δεν την έχει οπότε μένει να δούμε τα αποτελέσματα στο Video που ακολουθεί:

Όχι πως υπήρχε περίπτωση να το κάνετε, απλά να σας προτείνουμε να μην το δοκιμάσετε με το δικό σας Galaxy S5!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights