Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Office Για iPad: 12 εκατομμύρια downloads από το App Store

Office Για iPad: 12 εκατομμύρια downloads από το App Store

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες η Microsoft έκανε διαθέσιμο το Microsoft Office για το iPad της Apple, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν να σχεδιάζει μια έκδοση του office για το λειτουργικό της Apple.

Όσο… ασυνήθιστο και αν φαίνεται να διαφημίζει η Microsoft την αποδοχή που έχει μια εφαρμογή της σε λειτουργικό σύστημα άλλης εταιρείας, πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως η έκδοση του Microsoft Office για το iPad έφτασε τα 12 εκατομμύρια downloads απο το App Store της Apple. Μπορεί το iWork της ίδιας της Apple αλλά και το Drive της Google να προσφέρουν εδώ και καιρό την δυνατότητα ανάγνωσης και επεξεργασίας αρχείων του office, φαίνεται όμως πως δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν την έκδοση της ίδιας της Microsoft θέλοντας να εκμεταλλευτούν την καλύτερη “συμβατότητα” που προσφέρει.

Η έκδοση του Microsoft Office για το iPad προσφέρει δωρεάν μόνο την “ανάγνωση” αρχείων των Word, Excell, Powerpoint, με την δυνατότητα επεξεργασίας τους να προσφέρετε με χρέωση μέσω της υπηρεσίας Office 365. Η Microsoft δεν ξεκαθάρισε πόσοι χρήστες από αυτά τα 12 εκατομμύρια επέλεξαν να πληρώσουν την συγκεκριμένη συνδρομή για να αποκτήσουν την δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων. Σε πλήρη αντίθεση με αυτή την πολιτική της εταιρείας, η έκδοση του Office για Android κινητά τηλέφωνα αλλά και το iPhone της Apple επιτρέπει την δωρεάν επεξεργασία των αρχείων.

Υπάρχουν ήδη πληροφορίες που θέλουν την Microsoft να σχεδιάζει έκδοση του Office για Android Tablets, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν αυτή θα επιτρέπει δωρεάν μόνο την ανάγνωση των αρχείων ή και την επεξεργασία τους.  Με το κοινό του iPad όμως να είναι αρκετά πιο “εξοικειωμένο” στην αγορά εφαρμογών και αυτό του Android να επιλέγει στην πλειοψηφία τους δωρεάν εφαρμογές κάθε είδους, θεωρούμε πως η Microsoft θα κάνει διαθέσιμη δωρεάν την πλήρη έκδοση του Office για τα Android Tablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights