Αρχικη ΦΗΜΕΣ iWatch τον Σεπτέμβριο!

iWatch τον Σεπτέμβριο!

απο iGlobal

Το ότι η Apple σχεδιάζει το δικό της wearable το ξέρουμε καιρό και ψάχνουμε παντού οποιαδήποτε σχετική είδηση χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όλα τα προϊόντα της Apple προστατεύονται από εντυπωσιακή μυστικότητα όμως αργά ή γρήγορα όλα μαθαίνονται. Η Economic Daily News αποκάλυψε πως μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμο το πρώτο iWatch το οποίο θα παραχθεί σε 65 εκατομμύρια κομμάτια για το 2014!

Θα το κατασκευάσει η Quanta Computer με την Richtek να έχει προστεθεί στους προμηθευτές και την TPK να αναλαμβάνει τα touch panels. Η ίδια η Apple θα σχεδιάσει τον επεξεργαστή του iWatch παραχωρώντας την κατασκευή του στην Samsung. Αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο στην WWDC  μαζί με το iOS8 στο οποίο θα στηριχθεί το λειτουργικό του.

Το μόνο που φημολογείται για τα χαρακτηριστικά του είναι ο ενσωματωμένος UV αισθητήρας αλλά διφορούμενες είναι οι απόψεις για τη χρήση του. Θα υπάρχει για να ενημερώνει τον χρήστη για το πόσο είναι εκτεθειμένος στην ηλιακή ακτινοβολία ή θα τον ενημερώνει για το πόσο είναι εκτεθειμένο το iWatch για να το προστατέψει;
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το θέμα και φυσικά θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ό,τι νεότερο προκύψει.

apple-iwatch-concept - in2mobile.gr

 

Οι φωτογραφίες είναι concept σχέδια και δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό προϊόν.

iWtach offer - in2mobile.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights