Αρχικη ΦΗΜΕΣ HTC One mini 2: Χωρίς Duo Camera

HTC One mini 2: Χωρίς Duo Camera

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC φαίνεται πως ακολουθεί για μια ακόμα χρονιά πιστά τις τάσεις της αγοράς και πρόκειται να παρουσιάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την… mini έκδοση του HTC One M8, την παρουσίαση του οποίου δημοσιεύσαμε.

Η συσκευή σύμφωνα με επίσημη φωτογραφία της ίδιας της HTC διατηρεί τον σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής του μεγάλου της αδερφού, δεν θα διαθέτει όμως την “εξεζητημένη” κάμερα του ή για να είμαστε ακριβείς, τις κάμερες του. Έτσι λοιπόν, το HTC One mini 2 θα διαθέτει μια “φυσιολογική” κάμερα ανάλυσης 13 Mpixels ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο την αγορά που θέλει τις συσκευές να διαθέτουν σε κάθε κατηγορία όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνουν οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής άγνωστης μέχρι στιγμής αρχιτεκτονικής συνοδευόμενος απο 1GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα “τρέχει” την 4.4.2 έκδοση του Android με το Sense 6 της HTC πάνω από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights