Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Νέα συσκευή στις 13 Μαίου

Motorola: Νέα συσκευή στις 13 Μαίου

απο Kostas Gliatiotis

Με μια ενδιαφέρουσα για την περιγραφή της πρόσκληση η Motorola έκανε γνωστό πως πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα συσκευή στις 13 Μαΐου στο Λονδίνο. Το κείμενο της πρόσκλησης περιγράφει το τι μπορεί να περιμένει κανείς από την συγκεκριμένη εκδήλωση αναφέροντας πως η τιμή του είναι “σχεδιασμένη για όλους”. Η συγκεκριμένη πρόταση κάνει ξεκάθαρο πως η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει μια οικονομική ή σχετικά οικονομική συσκευή που θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και όχι κάποια που να ανταγωνίζεται τις κορυφαίες προτάσεις των υπολοίπων κατασκευαστών.

Με την πρόταση “Αν προσφέρουμε σε περισσότερους ανθρώπους έναν κόσμο πληροφοριών, μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα”, η Motorola δείχνει πως η νέα αυτή συσκευή θα δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην συνδεσιμότητα της μέσω του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη αναφορά ερμηνεύεται πιθανότατα σαν υποστήριξη LTE ή αλλιώς 4G δικτύων από την συσκευή. Η LTE υποστήριξη είναι κάτι που μέχρι σήμερα δύσκολα συναντά κανείς σε συσκευές χαμηλού κόστους και σε μεγάλο βαθμό περιορίζει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Με “πλάγιο” τρόπο φαίνεται να ανακαλύφθηκε και η ονομασία της νέας συσκευής. Στην σελίδα της Motorola η διεύθυνση που παραπέμπει στο Moto X περιέχει την κωδική ονομασία της συσκευής FLEXR1 . Αλλάζοντας το συγκεκριμένο κομμάτι σε FLEXR2 η σελίδα αναφέρει σαν ονομασία της συσκευής το Moto X+ χωρίς όμως να δίνει περισσότερα στοιχεία για την συσκευή. Η συγκεκριμένη “ανακάλυψη” δείχνει πως η εταιρεία έχει ήδη έτοιμη την σελίδα της νέας συσκευής χωρίς όμως ακόμα να έχει προσθέσει περιεχόμενο σε αυτή αφού δεν έχει παρουσιαστεί στην αγορά.

flexr2-in2mobile-body

Μένουν λοιπόν μόνο μερικές ημέρες μέχρι να μάθουμε και επίσημα τι ακριβώς σχεδιάζει η Motorola, και ελπίζουμε αυτή την φορά η νέα συσκευή να έρθει στην χώρα μας νωρίτερα και επίσημα όπως έγινε και με το Moto G

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights