Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Tab S 10.5: Οι πρώτες φωτογραφίες

Galaxy Tab S 10.5: Οι πρώτες φωτογραφίες

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μέρες μόνο μετά τη διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών, σήμερα διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy Tab S 10.5

Το SAMMOBILE δημοσίευσε  δύο φωτογραφίες που παρουσιάζουν την μπροστινή και την πίσω όψη της έκδοσης με την οθόνη των 10,5 ιντσών. Το Galaxy Tab S 10.5 είναι στο μπροστινό του μέρος σχεδιαστικά ίδιο με τα Galaxy Tab Pro και Galaxy Note Tablet της εταιρείας. Η σημαντική διαφορά βρίσκεται στο κεντρικό “μηχανικό” πλήκτρο που στην περίπτωση του Galaxy Tab S 10.5 διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως ακριβώς και το Galaxy S5.

Η πίσω όψη του είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό με το Galaxy S5 και πάλι, διαθέτοντας την ίδια “υφή” με αυτό. Φαίνεται πως η Samsung σχεδιάζει να προωθήσει τα νέα αυτά δύο Tablet σαν τις κορυφαίες της προτάσεις και φροντίζει αυτές να “μοιάζουν” όσο το δυνατόν περισσότερο στο κορυφαίο της κινητό.

galaxy-tab-s-back-cover

Υπενθυμίζουμε πως το Galaxy Tab S 10.5 όπως και το “μικρότερο”  Galaxy Tab S 8.4 θα κρύβουν στο εσωτερικό τους τον  Exynos 5420 της ίδιας της Samsung, ακόμα και στις LTE εκδόσεις τους. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι σημαντικό γιατί σηματοδοτεί τη χρήση επεξεργαστών της εταιρείας αντί γι΄αυτούς της Qualcomm σε συσκευές της που υποστηρίζουν σύνδεση σε LTE ή αλλιώς 4G δίκτυα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights