Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Moto G: Διαθέσιμη στο τέλος του μήνα η LTE έκδοση
moto-g-lte-in2mobile-featured-image

Moto G: Διαθέσιμη στο τέλος του μήνα η LTE έκδοση

απο iGlobal

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση του Moto E, η Motorola έκανε γνωστό πως από το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει να πωλείται μΊα ακόμα έκδοση του δημοφιλούς της Moto G.

Η νέα έκδοση φέρει δύο σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη από αυτές είναι η υποστήριξη σύνδεσης σε LTE / 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και η δεύτερη και μάλλον σημαντικότερη είναι η ύπαρξη υποδοχής για κάρτες μνήμης MicroSD. Με δεδομένο τον μικρό αποθηκευτικό χώρο της έκδοσης των 8GB που στην πράξη είναι ακόμα μικρότερος, η έλλειψη της υποδοχής για κάρτες μνήμης ήταν ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του Moto G.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Moto G παραμένουν ακριβώς τα ίδια, με τον επεξεργαστή του να διαθέτει τέσσερις πυρήνες αρχιτεκτονικής A-7 της ARM χρονισμένους στο 1.2 GHz και την μνήμη RAM στο 1GB.

Η νέα έκδοση θα είναι ελαφρώς ακριβότερη από το ήδη υπάρχον Moto G που πωλείται επίσημα και στην ελληνική αγορά δεν έχει γίνει όμως ακόμα γνωστό εάν αυτή θα φτάσει και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights