Αρχικη ΦΗΜΕΣ Lumia 530: Εμφανίστηκε σε φωτογραφίες
lumia-320-in2mobile-featured-image

Lumia 530: Εμφανίστηκε σε φωτογραφίες

απο iGlobal

Το Lumia 520 της πρώην πλέον Nokia αποτελεί μέχρι και σήμερα την πιο επιτυχημένη σε πωλήσεις Windows Phone συσκευή της εταιρείας. Σήμερα εμφανίστηκε η πρώτη φωτογραφία του αντικαταστάτη του με την αναμενόμενη ονομασία Lumia 530.

Η φωτογραφία προέρχεται από έναν “οδηγό αγορών” για Windows Phone 8.1 συσκευές. Αυτόματα λοιπόν επιβεβαιώνεται και η έκδοση του λειτουργικού που θα τρέχει το Lumia 530.

Με τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά, η συγκεκριμένη φωτογραφία προσφέρει από μόνη της μερικές πληροφορίες. Αρχικά είναι εμφανές πως το Lumia 530 δεν διαθέτει φυσικά πλήκτρα κάτω από την οθόνη του, αφού η 8,1 έκδοση των Windows Phone προσφέρει πλέον On-screen πλήκτρα.

Το δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο αφορά την αναγραφή της ονομασίας Nokia στο μπροστά μέρος του Lumia 530. Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Microsoft ήταν ξεκάθαρη στο ότι πρόκειται να “απορροφήσει” τη Nokia και μέχρι σήμερα ήταν άγνωστο αν η εταιρεία θα συνέχιζε να χρησιμοποιεί την εμπορική ονομασία Nokia στις συσκευές. Φαίνεται πως τουλάχιστον προς το παρόν το όνομα της Nokia θα χρησιμοποιηθεί σε μια έστω συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights