Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp: Θεωρεί πως η Apple αντιγράφει τις δυνατότητες του
whatsApp-in2mobile-featured-image-770x495

WhatsApp: Θεωρεί πως η Apple αντιγράφει τις δυνατότητες του

απο Kostas Gliatiotis

Ο Jan Koum, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που δημιούργησε το WhatsApp φαίνεται πως δεν είναι καθόλου “ικανοποιημένος” από τη λίστα των νέων χαρακτηριστικών του iOS 8 της Apple.

Jan Koum δήλωσε μέσω του Twitter πως “νιώθει κολακευμένος” που η Apple δανείστηκε αρκετά χαρακτηριστικά του WhatsApp στο iMessage του iOS 8″

Η συγκεκριμένη δήλωση κατά πάσα πιθανότητα αναφέρεται στο ότι πλέον το iMessage της Apple θα μπορεί εκτός από φωτογραφίες και βίντεο να στείλει και αρχεία ήχου όπως και τη τοποθεσία του χρήστη, δυνατότητες που το WhatsApp προσφέρει ήδη.

Το iCloud Drive προσφέρει και αυτό με τη σειρά του αρκετές δυνατότητες που δείχνουν να έχουν προστεθεί ώστε η υπηρεσία να “μοιάζει” στο DropBox και τη δική του λειτουργικότητα.

Φαίνεται πως η εταιρεία που “φημίζεται” πως ενοχλείται όταν κάποιος αντιγράφει δικές της ιδέες και εξαντλεί κάθε νομική δυνατότητα να υπερασπιστεί ότι θεωρεί δική της δημιουργία, δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να “αντιγράψει” με τη σειρά της υπηρεσίες και δυνατότητες τρίτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights