Αρχικη ΦΗΜΕΣ Huawei Mulan: Οι πρώτες φωτογραφίες του
huawei-mulan-1-in2mobile-featured-image.jpg

Huawei Mulan: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο iGlobal

Μετά την παρουσίαση του Huawei Kirin 920 , του πρώτου “οχταπύρηνου” επεξεργαστή της εταιρείας, ήρθε η ώρα να κάνει την εμφάνιση της έστω και ανεπίσημα, η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα εξοπλίζεται με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Η συσκευή με την κωδική ονομασία Huawei Mulan έκανε την εμφάνιση της στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo “αποκαλύπτοντας” και μερικά από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Αρχικά το Huawei Mulan είναι κατασκευασμένο από μέταλλο τουλάχιστον στο πλαϊνό του μέρος, ενώ στο πίσω μέρος ακριβώς κάτω από την κάμερα του βρίσκεται ένας αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κάμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels ενώ ο Huawei Kirin 920  θα συνοδεύεται από 3 GB μνήμης RAM.

huawei-mulan-1-in2mobile-body-2

Η οθόνη του Huawei Mulan έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1080p και η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρεία στις 24 Ιουνίου οπότε και θα μάθουμε και επίσημα την εμπορική ονομασία της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights