Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Δύο νέες συσκευές στο GFXbenchmark
new-samsung-in2mobile-featured-image-3

Samsung: Δύο νέες συσκευές στο GFXbenchmark

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά χάρη στη λίστα αποτελεσμάτων του GFXbenchmark μαθαίνουμε για την ύπαρξη δύο συσκευών της Samsung που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο των δοκιμών.

Η πρώτη από αυτές είναι το SM-G8508S και τα χαρακτηριστικά του “δείχνουν” πως πρόκειται για μια συσκευή παραπλήσια με το Z1 Compact της Sony. Το GFXbenchmark αναγνωρίζει την ύπαρξη ενός SnapDragon 800 στο εσωτερικό του με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.45 GHz, ταχύτητα υψηλότερη από αυτή στην οποία συναντάμε συνήθως τον συγκεκριμένο επεξεργαστή της Qualcomm. Η κάρτα γραφικών είναι φυσικά η Adreno 330, ενώ η μνήμη RAM αγγίζει τα 2 GB. Η κάμερα φαίνεται να διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels, ενώ οθόνη με τη σειρά της αναγνωρίζεται με ανάλυση 1280 x 720 pixels και διαγώνιο μόλις 4.7 ιντσών, που δείχνει πως το SM-G8508S είναι πιθανότατα συσκευή με μικρό μέγεθος αλλά ισχυρά τεχνικα χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη συσκευή με την ονομασία SM-G5308W φαίνεται πως κατατάσσεται στη μεσαία κατηγορία με τη χρήση μιας οθόνης 5.5 ιντσών ανάλυσης μόλις 960 x 540 pixels. Η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 306 δηλώνοντας πως ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι ο Snapdragon 410 της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz και 1 GB μνήμης RAM. Στη περίπτωση του SM-G5308W η κάμερα έχει ανάλυση 8 Mpixels συμπληρώνοντας το σετ χαρακτηριστικών που δείχνει τη κατηγορία τιμής της συσκευής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιες ακριβώς είναι οι συγκεκριμένες συσκευές ούτε το πότε αυτές θα παρουσιαστούν στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights