Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Note 4: Λίστα με τις εφαρμογές του
note-4-apk-list-featured-image-in2mobile

Galaxy Note 4: Λίστα με τις εφαρμογές του

απο iGlobal

Για μια ακόμα φορά χάρη στον @evleaks λογαριασμό του Twitter, έρχονται στο φώς περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση της δημοφιλούς σειράς Galaxy Note της Samsung. Αυτή τη φορά, ο @evleaks διέρευσε μια λίστα που αναφέρει μερικές από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής.

Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές είναι η εφαρμογή με ονομασία SStudio_WQHD με την περιγραφή να δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι σχεδιασμένη για QHD οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels. 

Το SHealth3_5 με τη σειρά του δείχνει την “έμφαση” που θα δίνει η συσκευή στην “άσκηση” του χρήστη της, όπως και το Galaxy S5. Με δεδομένο πάντως πως το Galaxy Note 4 θα υποστηρίζει τη σύνδεση των Smartwatch της εταιρείας όπως το Gear Fit η ύπαρξη της συγκεκριμένης εφαρμογής δεν “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών στην ίδια τη συσκευή.

Τέλος οι εφαρμογές OutOfFocusViewer, PhotoStudio, και SmartSelfShot επιβεβαιώνουν πως το Galaxy Note 4 παρά τον “επαγγελματικό” του χαρακτήρα θα διαθέτει τις φωτογραφικές δυνατότητες που περιμένει το κοινό από μια συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy Note 4 αν και θεωρείται σχεδόν βέβαίο πως αυτή θα είναι μια από τις ημέρες της έκθεσης IFA στη Γερμανία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights