Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G3 LTE-A: Με SnapDragon 805 για την αγορά της Νοτίου Κορέας
lg-g3-lte-a-snapdragon-805-in2mobile-featured-image-770x1025

LG G3 LTE-A: Με SnapDragon 805 για την αγορά της Νοτίου Κορέας

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η LG παρουσίασε σήμερα μια αναβαθμισμένη έκδοση του LG G3 για την εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας. Τυπικά, ο λόγος ύπαρξης της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη LTE-Advanced δικτύων κινητής τηλεφωνίας με ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 225 mbps.

Στη πραγματικότητα όμως η το LG G3 LTE-A διαθέτει μια μάλλον σημαντικότερη διαφορά. Η συσκευή βασίζεται στον SnapDragon 805 της Qualcomm αντί του SnapDragon 801 του “απλού” LG G3. Ο νέος αυτός επεξεραστής της Qualcomm συνδυάζει τέσσερις βελτιωμένους πυρήνες επεξεργασίας αρχιτεκτονικής Krait 450 χρονισμένους στα 2.5 GHz με μια σημαντικά ισχυρότερη κάρτα γραφικών, την Adreno 420. Με δεδομένη την “αδυναμία” του LG G3 να καλύψει τις ανάγκες της αυξημένης ανάλυσης της οθόνης του, η συγκεκριμένη αναβάθμιση του Hardware της συσκευής είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη. Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής φαίνεται να έχουν μείνει ακριβώς τα ίδια, με τον Snapdragon 805 να αποτελεί τη μοναδική αλλαγή.

Μπορεί η επίσημη αιτιολογία ύπαρξης της νέας έκδοσης να είναι η υποστήριξη των δικτύων LTE-Advanced που λειτουργούν ήδη στη Νότιο Κορέα, δεν πάυει όμως να διαθέτει και μια σημαντική αλλαγή στο Hardware της συσκευής που σίγουρα θα ήταν ευπρόσδεκτη και από τους χρήστες του LG G3 στον υπόλοιπο κόσμο. Με δεδομένο πως η “απλή” έκδοση της συσκευής έχει μόλις αρχίσει να πωλείται στην Ευρωπαική αγορά και τη χώρα μας, η ύπαρξη της νέας έκδοσης τόσο σύντομα είναι σίγουρο πως θα “ενοχλήσει” αρκετούς από αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει το LG G3.

Όπως και η αντίστοιχα βελτιωμένη έκδοση του Galaxy S5 της Samsung, το LG G3 LTE-A θα είναι προς το παρόν τουλάχιστον διαθέσιμο αποκλειστικά στη Νότιο Κορέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights