Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy Note 4: Οι πρώτες φωτογραφίες του
galaxy-note-4-featured-image-in2mobile

Galaxy Note 4: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο iGlobal

Πριν από περίπου μια ώρα, το GSMARENA δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Galaxy Note της Samsung.

To Galaxy Note 4 φαίνεται να ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το προκάτοχο του με τις αλλαγές να είναι περιορισμένες, τουλάχιστον σε ότι αφορά το σχέδιο.

galaxy-note-4

galaxy-note-4

Αυτό που δυστυχώς δεν γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες είναι εάν το Galaxy Note 4 θα είναι μεταλλικό τουλάχιστον στα πλάγιο μέρος του, ακολουθώντας τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας που πρόκειται να εγκαινιαστεί όπως όλα δείχνουν με το Galaxy Alpha.

Δυστυχώς οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν συγκρίνουν το Galaxy Note 4 δίπλα σε κάποια άλλη συσκευή της Samsung ώστε να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης του μεγέθους του. Παρόλα αυτά οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το Galaxy Note 4 να είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα διαθέτει οθόνη QHD 2560 x 1440 pixels και θα είναι ευρέως διαθέσιμη σε αντίθεση με το Galaxy S5 LTE-A. Η διαγώνιος της θα παραμείνει πιθανότατα στις 5.7 ίντσες.

Η εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει μια εκδήλωση για τις 3 Σεπτεμβρίου, και πιθανότατα σε αυτή θα παρουσιάσει και επίσημα το Galaxy Note 4.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights